Kaymakam Güneri, İl Genel Meclisi'nde Konuştu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Güneri, İl Genel Meclisi'nde Konuştu

Kaymakam Güneri, İl Genel Meclisi\'nde Konuştu

Kütahya'nın Altıntaş Kaymakamı Ahmet Güneri, ilçeye bağlı köylere 1 yılda 24 bin 500 metrekarelik alana kilitli parke taşı döşendiğini söyledi.

14.11.2012 13:46

Kütahya'nın Altıntaş Kaymakamı Ahmet Güneri, ilçeye bağlı köylere 1 yılda 24 bin 500 metrekarelik alana kilitli parke taşı döşendiğini söyledi.

İl Genel Meclisi'nde konuşan Güneri, "Göreve başladığımdan bu yana gerek il genel meclisi üyelerimizle, gerek İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz ve müdürleriyle gerekse kendim köylerimizi gezerek sorunları tespit edip çözmeye çalışıyorum. İl Özel İdaresi'nin köylere yardım faslı ile gönderdiği ödenek ile birçok köyümüze yardım yapıldı. Bu sene 17 köyümüze yangın söndürme tankeri alınarak bütün köylerimizde yangın söndürme tankeri mevcut duruma getirilmiştir. Yine 31 köyümüzde 24 bin 500 metrekare alana kilitli parke taşı döşeme işi tamamlandı. 3 köyümüze motopomp takılarak içme suyu sorunu çözülmüştür. Ayrıca KÖSDES'ten 13,5 kilometre stabilize yol çalışması ve 5 köyümüze içme suyu çalışması yapılmıştır" dedi.

Güneri, daha sonra İlçenin 2013 yılları ihtiyaçlarını anlattı.

Sunumun ardından İl Genel Meclisi Başkanı Seyit Ömer Durmuş da, "Altıntaş İlçemiz, inşallah Zafer Havaalanının da faaliyete geçmesiyle büyük bir ivme kazanacak Kısa bir süre içerisinde ilçenin eksikliklerini izleyip sorunları çözüme kavuşturduğundan dolayı kaymakam beye teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

(EFE)

14.11.2012 13: 20: 10

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Güneri, İl Genel Meclisi'nde Konuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement