Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Özalp, Sanayi Esnafıyla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Özalp, Sanayi Esnafıyla Buluştu

Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Özalp, Sanayi Esnafıyla Buluştu

Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya ve Belediye Başkanı Cengiz Özalp, sanayi esnafıyla bir araya geldi.

11.09.2012 13:26

Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya ve Belediye Başkanı Cengiz Özalp, sanayi esnafıyla bir araya geldi.

Beypazarı Kaymakamı Mustafa Kaya ve Belediye başkanı Cengiz Özalp, Hacıkara Mahallesi Muhtarı Ahmet Bozkurt'un sanayideki iş yerinde esnafın sorunlarını dinledi.

Toplantıya, Garnizon Komutanı Ramazan Çalım, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Özer Kasap, Vergi Dairesi Müdürü İbrahim Özkum, Demirciler ve Sobacılar Odası Başkanı Fazıl Yiğit katıldı.

Kaymakam Kaya, Belediye Başkanı Özalp ile birçok konuda birlikte hareket ettiklerini ifade ederek, esnafın, daha modern bir alana taşınması için girişimlerde bulunduklarını ve yer arayışlarının sürdüğünü belirtti.

Kaya, Beypazarı'nın, altyapısı ve turizmdeki atılımıyla gelişen bir ilçe olduğunu dile getirdi. Yolun şehir içinden geçişinin iki yıl sürdüğüne değinen Kaya, "İşler çok uzun sürüyor. Görüldüğü gibi ana yol üzerine dikilecek aydınlatma direkleri orta refüje dağıtıldı ama hala dikilmiş değiller. Sanki başka birileri bunu dikecek" dedi.

Belediye Başkanı Özalp ise bir dönem sanayi çarşısında esnaflık yapmasından dolayı esnafın sorunlarını iyi anladığını, sanayinin giriş ve çıkışında kapatılan bazı yollara ilişkin Karayolları Genel Müdürlüğü ile görüştüklerini ifade ederek,

"Karayolları Genel Müdürlüğü'ne gittik ve yolun dünya standartlarında yapılması gerektiğini her yerden giriş verilemeyeceği söylendi. Buna rağmen çözüm arayışımızı sürdürüyoruz ve sanayiye giriş için yeniden Gazipaşa Kavşağı'nda düzenleme de yapılacak" diye konuştu.

Özalp, esnafın, "sanayi içinde kurulan baz istasyonu kaldırılsın" yönündeki tepkisini anladığını ancak sanayide cep telefonu ile görüşme yapılamadığına dair dilekçeler aldığını bildirdi.

Muhabir: Yaşar Tonbak

Yayıncı: Şükran Yücel - ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kaya ve Belediye Başkanı Özalp, Sanayi Esnafıyla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement