Kepez'de Kasidehan Konseri - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Kasidehan Konseri

Kepez\'de Kasidehan Konseri

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında mevlidhan ve kasidehanlar konseri gerçekleştirildi.

29.06.2016 09:54

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında mevlidhan ve kasidehanlar konseri gerçekleştirildi.

Kepez Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında mevlidhan ve kasidehan konseri düzenlendi. Antalya'nın başarılı mevlidhanları Celil Özer ve Bayram Atik'in katıldığı gecede, Tahir Çetin de moderatörlük yaptı. Konserde kaside, ilahi, camii musikisi ve tasavvufi eserler seslendirildi. Etkinlik alanını dolduran kalabalık konseri ilgiyle takip etti. Özer ve Atik'in ilahileriyle başlayan konseri, Tahir Çetin'in moderatör'lüğünde birbirinden özel eserlerden seçmeler ile devam etti.

Konserin son bölümünde ise Kur'an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirilerek dualar edildi. Mahalle iftarları, Ramazan çarşısı ve etkinliklerle her yıl Ramazan ruhunun yoğun olarak yaşandığı Kepez'de, Hasan Doğan Stadı'nın yanındaki alanda gerçekleşen kasidehan müziği konseri, diğer tüm etkinlikler gibi Ramazan sevincini Kepez'e taşıdı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Kasidehan Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement