Kepez'de Vals ve Tango - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Vals ve Tango

Kepez\'de Vals ve Tango

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Türk müziği ile Batı müziğinin harmanlandığı 'Tango Vals Turca' adlı konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

17.01.2012 11:21

Kepez Belediyesi tarafından düzenlenen Türk müziği ile Batı müziğinin harmanlandığı 'Tango Vals Turca' adlı konsere vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kepez Belediyesi, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde 'Tango Vals Turca' adlı konser düzenledi. Batı enstrümanı viyolonselin, Türk müziğinin geleneksel sazlarından klasik kemençenin hüzünlü notalarıyla gönülleri titrettiği konserde, eskimeyen şarkılar seslendirildi.

Kanunda Osman Şekerli'nin, udda Zehra Özçelik'in, klasik kemençede Nevra Köroğlu'nun, viyolonselde İlkay Ay'ın, ritimde ise Kemal Yücel'in yer aldığı konserin solistleri ise Serap Demirhan ile Serdar Şengül oldu. Vals ve tango gösterilerini Behice Başak Sel ve İsmail Sağlam'ın icra ettiği konserde, 'Benim Bütün Rüyalarım Seninle', 'Denizde Akşam', 'Güller ve Dudaklar', 'Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun', 'Yıllar Sonra Rastladım Çocukluk Sevgilime' gibi unutulmaz eserler seslendirildi.

Kepez Belediye Başkanı Vekili Serhat Demir, Başkan Yardımcısı Mesut Kocagöz ve çok sayıda sanatsever, Batı müziği ile geleneksel Türk müziğinin, vals ve tango ile harmanlandığı bir konseri izlemenin keyfini yaşadı. Konserin sonunda Başkan Vekili Serhat Demir, çiçek takdim ettiği sanatçıları, başarılı sunumlarından dolayı tebrik etti. Başkan Tütüncü'nün, göreve geldikten sonra Kepez'in kültür ve sanat merkezi olması için önemli çalışmalar yaptığına işaret eden Başkan Vekili Demir, "Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde çok önemli sanatsal etkinlikler gerçekleştiriyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Vals ve Tango - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement