KO-MEK'ten 2 Görkemli Sergi Daha - Son Dakika
Yerel

KO-MEK'ten 2 Görkemli Sergi Daha

KO-MEK\'ten 2 Görkemli Sergi Daha

Yenikent ve Yeniköy KO-MEK'in yerel sergileri aynı gün içerisinde açıldı.

09.06.2012 09:23

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursu KO-MEK Yenikent ve Yeniköy kurs merkezlerinin yerel sergileri aynı gün içerisinde açıldı. Kursiyerlerin yıl boyunca hazırlamış oldukları el emeği göz nuru eserler bölge halkının beğenisine sunuldu.

SERGİ AÇILIŞLARINA YOĞUN KATILIM

Yenikent KO-MEK Kurs Merkezi'nin yerel sergi açılışına Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Remzi Turan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, Siyasi Parti teşkilatı katılırken, Yeniköy yerel sergi açılışına Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Fuat Şahin, Atakent Mahalle Muhtarı Tülay Saraç, KO-MEK yöneticileri, usta öğreticiler, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

KO-MEK'TE HERKEZ MUTLU

Sergi açılışları öncesi Yenikent KO-MEK Bağlama Usta Öğreticisi Mehtap Güzel Sürmeli mini bir konser verdi. Sergi açılışına katılan konuklar söylenen türküler eşliğinde halaylar çekerek etrafa mutluluk saçtı.

KO-MEK'TEN SANATSAL ESERLER

Yenikent yerel sergi açılışında konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Aziz Alemdar, ''KO-MEK'te sanatsal eserler üretiyorsunuz. Bu sayede de ilçemizin kültürüne katkı sağlıyorsunuz. Halkımız bu eğitimlere ne kadar talep ederse bizlerde sizlere hizmet için elimizden gelenin fazlasını yaparız. Kültür, sanat ve eğitime ilgisi olan ve bu kurslarda eğitim alan herkesi kutlarım. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na sunduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ederim'' dedi.

EN GÜZEL EĞİTİM YUVASI KO-MEK

Yeniköy KO-MEK'in yerel sergi açılışında konuşma yapan Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, KO-MEK kurslarının insanın yeteneklerini ortaya koyduğunu ifade ederek, ''KO-MEK Kocaeli'nin en güzel eğitim yuvasıdır. Kendinizi KO-MEK kurslarında geliştirerek yineleyin. Sunduğu bu hizmetlerden dolayı Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'na teşekkür ederim'' diye konuştu.

KURSİYERLERİ YÜREKTEN KUTLADI

Sergi açılışlarında konuşma yapan Yaygın Eğitim Şube Müdürü Hikmet Yıldırım, açılışlara yoğun programından dolayı katılamayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun selam ve sevgilerini iletti. Yıldırım, eğitimin ve öğretimin yaşı olmadığını belirterek KO-MEK kurslarına katılan bütün kursiyerleri yürekten tebrik etti.

SERGİ AÇILIŞLARI SEVİNÇLE GERÇEKLEŞTİ

Yenikent ve Yeniköy'ün yerel sergileri protokol ve kursiyerlerin katılımı ile kurdele keserek gerçekleştirildi. Sergiyi gezen protokol kursiyerlerden ürünler hakkında bilgi aldı. Ürünleri hayranlıkla inceleyen protokolden Başiskele İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemil Akkaya, Hasta ve Yaşlı Bakımı standı ziyareti sırasında kursiyerlere tansiyonunu ölçtürerek keyifli dakikalar yaşattı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel KO-MEK'ten 2 Görkemli Sergi Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement