Koçarlı Belediyesi Karaağaç Mahallesi'nde Sosyal Tesis Yapımına Başladı - Son Dakika
Yerel

Koçarlı Belediyesi Karaağaç Mahallesi'nde Sosyal Tesis Yapımına Başladı

Koçarlı Belediyesi Karaağaç Mahallesi\'nde Sosyal Tesis Yapımına Başladı

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın talimatları ile Karaağaç Mahallesi'nde düğün salonu, cemiyet alanı ve çeşitli aktivitelerde kullanılacak olan sosyal tesis yapımına başlandı. Başkan Kaplan, tesisin mahalle sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını ve çocuk oyun alanı ile de çocuklara vakit geçirebilecekleri bir yer olacağını belirtti.

18.01.2024 12:35  Güncelleme: 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın talimatları ile Karaağaç Mahallesi'nde düğün salonu, cemiyet alanı ve çeşitli aktivitelerde kullanılacak olan sosyal tesis yapımına başlandı.

500 metrekare alanda yapımına başlanan sosyal tesisin, içerisinde düğün ve cemiyet alanı, gelin odası, yemek pişirme, yeme ve bulaşık alanı ile mahallenin tüm ihtiyacını karşılayacağını ifade eden Başkan Kaplan, ayrıca çevre düzenlemesi ile çocuk oyun alanı yapılarak mahallede yaşayan çocukların da vakit geçirebileceği bir yer olacağını söyledi.

Başkan Kaplan ayrıca Karaağaç sosyal tesislerinin yapımına başlandığını ve kısa zamanda bitirilerek vatandaşların hizmetine gireceğini belirtti.

Yapımına başlanan Karaağaç Sosyal Tesislerinde Mahalle Muhtarı İsmail Kaya ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ile inceleme yaparak eksikleri yerinde tespit eden Başkan Kaplan, yaptığı açıklamada "Mahallelerimizde vatandaşlarımız için Sosyal Alan oluşturmaya devam ediyoruz. Karaağaç mahallemizde başladığımız sosyal tesisimizde incelemelerde bulunduk. Muhtarımızın ve vatandaşlarımızın görüşlerini de alarak, eksikliklerin giderilmesi ile ilgili gerekli talimatları verdik. Her mahallemizin olduğu gibi Karaağaç Mahallemizin de çehresi değişiyor. Mahallemizde ihtiyaç duyulan ve vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda başlattığımız Sosyal tesislerimiz ile mahallelerimize değer katıyoruz" dedi.

Hiçbir talebe duyarsız kalmadıklarını, ilçenin her ihtiyacını karşılamak için gece gündüz demeden tüm birimleri ile Koçarlı Belediyesinin çalıştığını da söyleyen Başkan Kaplan, "Cemiyet alanı ve sosyal tesisleri mahallemiz sakinlerine hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Koçarlı Belediyesi Karaağaç Mahallesi'nde Sosyal Tesis Yapımına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement