Komutan'dan Genç Düsiad'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Komutan'dan Genç Düsiad'a Ziyaret

Komutan\'dan Genç Düsiad\'a Ziyaret

Düzce İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, geçtiğimiz günlerde yeni oluşan yönetim kurulu ile kendisini ziyaret eden DÜSİAD'ın Genç Komisyonuna iadeyi ziyarette bulundu.
Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) yeni...

08.11.2013 21:13

Düzce İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça, geçtiğimiz günlerde yeni oluşan yönetim kurulu ile kendisini ziyaret eden DÜSİAD'ın Genç Komisyonuna iadeyi ziyarette bulundu.

Düzce Sanayici ve İşadamları Derneği (DÜSİAD) yeni oluşturulan Genç Komisyonu ile Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Ramazan Akça'ya ziyarette bulunmuştu. Komutan Akça'da bu ziyaretin ardından DÜSİAD Genç Komisyonuna iade ziyaretinde bulundu.

DÜSİAD Plaza da gerçekleşen ziyaret samimi bir havada geçti. Ziyarette DÜSİAD Genel Sekreteri Nuri Türk, Genç Komisyon Başkanı Suat Ünlü, DÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri İlhan Çeliloğlu, İbrahim Çelik ve Genç DÜSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri hazır bulundu.

Albay Akça, genç işadamlarının kendisini makamında ziyaretinden dolayı memnuniyetini belirterek, bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Akça, "DÜSİAD'ın gençleri Düzce'nin ticari geleceğine yön verecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde yapılan çalışmalarda her zaman başarı gelmiştir. Bireysel başarılar uzun soluklu olmamıştır. Bu yüzden sizin gibi genç beyinlerin her konuda birlikte hareket ederek, Düzce'nin Türkiye ve Dünyada hak ettiği yerlere gelebilmesinde büyük rol oynayacağına inanıyorum" dedi.

DÜSİAD Genç Komisyon Başkanı Suat Ünlü ise, Albay Akça'nın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ve tavsiyelerinden yararlanacaklarını söyledi. Ziyaret toplu halde çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Komutan'dan Genç Düsiad'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement