Konev'den Konya Smmm Odasına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Konev'den Konya Smmm Odasına Ziyaret

Konev\'den Konya Smmm Odasına Ziyaret

Konya Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KONEV) yöneticileri, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasını ziyaret etti.

19.06.2013 13:37

Konya Eğitim Kültür ve Sağlık Vakfı (KONEV) yöneticileri, Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasını ziyaret etti.

Seçimlerde güven tazeleyen Konya SMMM Odası Başkanı İsmail Turan ve yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Konya SMMM Odasının konukları KONEV yönetim kurulu oldu. Ziyaret esnasında konuşan Oda Başkanı İsmail Turan, "KONEV Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hakkı Teke ve yönetim kurulunun ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Kendileri yeni dönemimiz ile ilgili hayırlı olsun temennilerinde bulundular. Bizde kendileriyle hem odamızı hem de mesleğimizle ilgili konuları paylaşma fırsatı bulduk. Aynı zamanda KONEV'in yapmış olduğu başarılı çalışmalar hakkında da bilgi sahibi olduk. KONEV ve odamızın ortak paydası her zaman Konya'mızın en iyi şekilde tanıtımı olmuştur. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine tekrar teşekkür ediyorum" dedi.

KONEV Başkanı Hakkı Teke ise ziyarette Konya SMMM Odasının başarılı faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olduklarını, önümüzdeki döneminde kendileri için yeni başarılara imza atılacak bir dönem olması temennisinde bulundu. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konev'den Konya Smmm Odasına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement