Konya Smmmo'dan Dönem Sonu İşlemleri ve Bağımsız Denetim Semineri - Son Dakika
Yerel

Konya Smmmo'dan Dönem Sonu İşlemleri ve Bağımsız Denetim Semineri

Konya Smmmo\'dan Dönem Sonu İşlemleri ve Bağımsız Denetim Semineri

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından Dönem Sonu İşlemleri ve Bağımsız Denetim konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

06.01.2012 12:03

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMMMO) tarafından Dönem Sonu İşlemleri ve Bağımsız Denetim konulu bilgilendirme semineri düzenlendi.

Oda binasında düzenlenen seminerin açılış konuşmasını yapan Konya SMMMO Başkanı İsmail Turan, yeni yılla birlikte oda olarak Yeni Türk Ticaret Kanunu'yla ilgili eğitim seminerlerine başlayacaklarını belirterek, "Şu an için 500'ün üstünde meslektaşımız eğitim için başvurularını yapmıştır. Tabi 2012 yılı hem cari dönem, hem de Türk Ticaret Kanunu açısından yoğun bir yıl olacaktır. Bugünkü seminerimizde de cari dönemin sonunda hangi işlemlerin yapılması gerektiğiyle ilgili bilgiler verilecek. Seminerde konuşmacı olarak Vergi Baş Müfettişi Eray Mercan aramızda olacak. Önümüzdeki dönemlerde de güncel konularda önemli eğitimlerimiz devam edecek" dedi.

Oda Başkanı İsmail Turan'dan sonra sözü TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İçyer alarak TÜRMOB faaliyetlerinden ve Yeni Türk Ticaret Kanunu eğitimlerinden söz etti. Konuşmaların arından Eray Mercan tarafından Dönem Sonu İşlemleri ve Bağımsız Denetim konularında katılımcılara bilgiler verildi. Seminerin ardından Eray Mercan'a teşekkür plaketi verildi. - KONYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Konya Smmmo'dan Dönem Sonu İşlemleri ve Bağımsız Denetim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement