Konyaaltı Belediyesi'nin Yeni Dönem Kurslarına Kayıtlar Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Konyaaltı Belediyesi'nin Yeni Dönem Kurslarına Kayıtlar Başlıyor

Konyaaltı Belediyesi\'nin Yeni Dönem Kurslarına Kayıtlar Başlıyor

Konyaaltı Belediyesi’ne bağlı Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nin (KONSEM) 2022-2023 dönemi ücretsiz kurs başvuruları, 19-25 Eylül 2022 tarihleri arasında başlıyor.

16.09.2022 15:38  Güncelleme: 16:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konyaaltı Belediyesi'ne bağlı Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi'nin (KONSEM) 2022-2023 dönemi ücretsiz kurs başvuruları, 19-25 Eylül 2022 tarihleri arasında başlıyor.

Konyaaltı Belediyesi'nin her yıl ücretsiz olarak verdiği kurs eğitimlerinin başvuruları başladı. Başvurular, 19-25 Eylül 2022 tarihleri arasında istenen belgeler KONSEM yetkili personeline teslim edilerek yapılabilecek. Kursiyer adayları istedikleri branşa, internet sitesindeki listeden ulaşabilecek. KONSEM'de ikinci dönemde pilates, yoga, fitness, zumba, Türk Halk Oyunları, İngilizce, Rusça, yabancılar için Türkçe, yağlı boya resim, takı yapımı teknikleri, kağıt rölyef, işaret dili, cilt bakım tekniklerinin de aralarında bulunduğu 30 branşta 138 farklı kategoride eğitim verilecek.

HEM MESLEK HEM HOBİ

Vatandaş, Konyaaltı Belediyesi'nin KONSEM bünyesinde verdiği ücretsiz kurslara hem hobi hem de meslek edinmek için gidebiliyor. Geçen yıl belediyenin kurslarında eğitim alan kursiyerler, öğrendikleri sepet örücülüğü ve el işi eşyalar ile kazanç sağlayıp aynı zamanda sergi açtı. Özellikle ev ekonomisine katkı sağlamak isteyen kadınların tercih ettiği kurslar, alanında uzman eğitimciler tarafından veriliyor.

Açtıkları kursların önemine vurgu yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, vatandaşların hem eğlenip hem de ileride para kazanacakları hobiler edinmelerine yardımcı olduklarını söyledi. Kurslardan herkesin yararlanabilmesi için ücretsiz gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Esen, "İnsanların yeni şeyler öğrenmesi ve üretmesi için bu kursları düzenliyoruz. Çünkü üretmek insanı her daim mutlu eden bir faaliyettir" dedi.

Ücretsiz kurs fırsatlarından yararlanmak isteyen vatandaşlar, Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'nün 0 (242) 259 33 33 ve 0 (242) 259 09 08 ait olan telefon numaralarıyla iletişime geçebilecek. Ayrıca kursiyer adayları, hem açılacak kursların listesine ulaşmak hem de kurs başvurularını yapmak için 19-25 Eylül 2022 tarihleri arasında adresini ziyaret edebilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Konyaaltı Belediyesi'nin Yeni Dönem Kurslarına Kayıtlar Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement