Kredi Yurtlar Kurumu Bolü Bölgesine Bağlı Şube Müdürleri Sakarya'da Toplandı - Son Dakika
Yerel

Kredi Yurtlar Kurumu Bolü Bölgesine Bağlı Şube Müdürleri Sakarya'da Toplandı

Kredi Yurtlar Kurumu Bolü Bölgesine Bağlı Şube Müdürleri Sakarya\'da Toplandı

Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) Bolu Bölge Müdürlüğü'ne bağlı olan şube müdürleri, Sakarya'da düzenlenen toplantı ile bir araya geldi.

27.01.2012 14:06

Kredi Yurtlar Kurumu(KYK) Bolu Bölge Müdürlüğü'ne bağlı olan şube müdürleri, Sakarya'da düzenlenen toplantı ile bir araya geldi.

Sakarya, Bolu, Düzce ve Kocaeli illerinin bağlı olduğu KYK Bolu Bölge Müdürlüğü toplantısı Sakarya KYK Yurt Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya KYK Bolu Bölge Müdürü Şerafettin Çilkara, KYK Bolu Bölge Müdür Yardımcısı Hayati Arslan, KYK Bolu Bölge Müdürlüğüne Bağlı İdari İşler Şube Müdürü Kemal Kuzu, Yurt idare-İşletme Şube Müdürü Erol Erdem, Personel Şube Müdürü Erol Özbaş, Muhasebe Şube Müdürü Hasan Yılmaz

ve Bölge Müdürlüğüne bağlı 15 Yurt Müdürü Katıldı.

Toplantıda konuşan KYK Bolu Bölge Müdürü Şerafettin Çilkara; "Bölge Müdürlüğümüze bağlı bulunan yurtlarda iş ve işlemlerdeki birlikteliğin sağlanması, yurtların tertip ve düzeni ile lokanta ve kantin işletmelerinin hizmet sunumunda izlenecek hususlarla ilgili bilgi alışverişi ve tertibi ile ilgili olarak bu toplantıyı düzenledik. Bize ev sahipliği yapan KYK Sakarya Yurt Müdürü Sevda Ulutaş'a tüm katılan personel adına teşekkür ederim. KYK Bolu Bölge Müdürlüğüne bağlı olan tüm yurtlarımızda en üst düzeyde hizmet kalitesi getirmek için elimizden gelen tüm gayreti ve çabayı göstereceğiz. KYK Bolu Bölge Müdürlüğü olarak birbirimize kesintisiz destek vererek şimdiye kadar olan kalitemizi ve hizmet prensiplerimizi daha da iyiye taşıyacağız" dedi.

Toplantıda KYK Yurtlarında yapılan çalışmalar da değerlendirilirken, 2012 yılının genel planlanması yapıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kredi Yurtlar Kurumu Bolü Bölgesine Bağlı Şube Müdürleri Sakarya'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement