"Kürtler Birbirine Düşmesin" - Son Dakika
Yerel

"Kürtler Birbirine Düşmesin"

"Kürtler Birbirine Düşmesin"

Batmanda yaşanan olaylara değinen Hz. Veysel Karani Derneği Başkanı Mustafa Kına, DBP ve Hüda-Par'ın kendilerine gelmesini ve sağduyu çağrısı yapmalarını istedi.

09.10.2014 12:03

Kürd'ün Kürd'e düşürülmek istendiğini belirten Başkan Kına, yaşanan olayların Batman'a, Kürt halkına ve bölgeye ciddi maddi ve manevi zararlar verdiğini açıkladı.

Her türlü demokratik ve haklı eylemi desteklediklerinin altını çizen Hz. Veysel Karani Derneği Başkanı Mustafa Kına; "İnsanlar bir yerde yaşanan zulme, ihanete, haksızlığa, vahşete ve her türlü adaletsizlğe karşı çıkmalı ve sesini yükseltmelidir. Bu demokrasinin en güzel tarafıdır. Ancan bütün bunlar yapılırken, insanların ölmesine, yaralanmasına, şiddet uygulanmasına, esnafların zarar görmesine, yakıp yıkmaya gerek yoktur. Bu memleket hepimizindir. Onun başta Batman Belediye Eş başkanları Sayın Sabri Özdemir, Gülestan Akel, DBP İl Başkanı Av. Serdar Atalay, Hüda-Par İl Başkanı M. Emin Doğru, Demokrasi Platformu, Sivil Toplum Kuruluşları, Peygamber Sevdalıları bu milletin barış içinde kardeşçe yaşaması için ortak bir açıklama yapmalıdırlar. Böyle devam ederse, Batman eski günlerinden daha kötü günler yaşacaktır. Geç kalınmadan halklar birbirini kırmadan, huzur ortamı sağlanmadır" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel 'Kürtler Birbirine Düşmesin' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • adnan çetiz: kimi sağduyuya çağırıyorsun olayları başlatan pkk değilmiki sen huda para sagduyu diyorsun saldırılar size yapılmamış rahat koldugunuzda oyle rahat konuşuyorsunuz bişy hakkında konuşacak iseniz once olaylara bakın sonra haklıyı haksızı sagduyuya çağırın zulme vahşete maruz kalan hhuda par sagduyuya çağırdığınız onlar olmamalı pkk olmalı 0 0 Yanıtla

Advertisement