Kuşadası Gazeteciler Derneği'nde Kan Değişimi - Son Dakika
Yerel

Kuşadası Gazeteciler Derneği'nde Kan Değişimi

Kuşadası Gazeteciler Derneği\'nde Kan Değişimi

Kuşadası Gazeteciler Derneği, olağan genel kurulu yapıldı.

01.06.2012 12:16

Kuşadası Gazeteciler Derneği, olağan genel kurulu yapıldı. Eski Başkan Zafer Hacısalihoğlu'nun aday olmadığı seçimlerde; Yeni Asır Gazetesi Kuşadası Temsilcisi Ufuk Baksi başkanlığa seçildi. Olağan genel kurulun ardından kendi arasında toplanan Kuşadası Gazeteciler Derneği'nin yönetim kurulu daha sonra görev bölümü yaptı. Yeni oluşan yönetim, görev bölümünden sonra Kaymakam, Belediye Başkanı, emniyet müdürü, başsavcı ve basın savcısını ziyaret etti.

1992 yılında kurulan ve Kuşadası'ndaki gazetecileri bir çatı altında toplayan Kuşadası Gazeteciler Derneği'nin olağan genel kurulu, Güvercinada Caddesi Sahil Ticaret Merkezi'ndeki dernek merkezinde yapıldı. Genel kurulda eski başkan Zafer Hacısalihoğlu aday olmadı. Tek liste ile gidilen seçimlerde Yeni Asır-Sabah Kuşadası temsilcisi Ufuk Baksi başkanlığa seçildi. Genel kurulda yeni oluşan yönetim kurulu üyeliklerine; Zeynep Dağlar, Özgür Özmavi, İskender Avcı, Can Karabulut, Ali Karapınar ve Erol Özkan, denetim kurulu üyeliklerine ise Orhan Çevikbaş, Ömer Acar ve İsmail Dilşen seçildi. 20 yıldır Kuşadası Gazeteciler Derneği'nin başkanlığını yürüten eski başkan İHA Kuşadası Muhabiri Zafer Hacısalihoğlu ise, genel kurulda üyelerin oylarıyla onursal başkanlığa getirildi.

Olağan genel kurulun ardından kendi arasında toplanan Ufuk Baksi Başkanlığındaki Kuşadası Gazeteciler Derneği'nin yönetim kurulu göreve bölümünü yaptı. Görev dağılımında İskender Avcı Başkan vekili, Özgür Özmavi başkan yardımcısı, Zeynep İnak Genel Sekreter ve Can Karabulut ise saymanlık görevlerini üstlendi. Ali Karapınar ve Erol Özkan yeni dönemde yönetim kurulu üyesi olarak görev yapacak.

Görev dağılımını tamamlayan Kuşadası Gazeteciler Derneği'nin yeni yönetimi ziyaretlere başladı. İlk olarak Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Kuşadası Belediye Başkanaı M. Esat Altungün, Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur, Kuşadası Başsavcısı Hakan Ören ve Basın Savcısı Yunus Abdullah Tokgöz'ü makamlarında ziyaret eden yeni yönetimin önümüzdeki hafta Kuşadası ve Aydın'da ziyaretlerine devam edeceği belirtildi.

(İK)

01.06.2012 11: 56: 25

TSI

NNNN - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuşadası Gazeteciler Derneği'nde Kan Değişimi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement