Kütahya'da Erkan Mutlu Konseri - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Erkan Mutlu Konseri

Kütahya\'da Erkan Mutlu Konseri

Kütahya, ramazan akşamlarına dolu dolu etkinliklerle ev sahipliği yapıyor.

25.06.2015 11:24

Kütahya, ramazan akşamlarına dolu dolu etkinliklerle ev sahipliği yapıyor.Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Erkan Mutlu Konseri öncesi, stant kuran esnafları ziyaret ederek, vatandaşların Ramazan-ı Şerif aylarını tebrik etti.

Vatandaşların yoğun katılımlarıyla gerçekleşen program Meddah ve orta oyun gösterileri ile devam etti.

Daha sonra sahne alan Türk Tasavvuf Müzik Sanatçısı Erkan Mutlu, vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.Erkan Mutlu, gece boyunca eserlerini alanı dolduran vatandaşlara birlikte seslendirdi.

Konser sonrası bir konuşma yapan Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, "Hava şartları iyi olmasa bile siz burayı doldurarak sevgi ve samimiyetinizle burayı ısıtıyorsunuz.Göreve geldiğimiz günden itibaren halkımızla iç içe olmayı hedefleyen bir Belediyecilik örneği sergiliyoruz.Teravih namazlarımızı halka açık alanda Cuma pazarı alanında hep beraber kılıyoruz, yine bu Ramazan şenlikleri ile bir arada oluyoruz ve bu anlayışımız aynen böyle devam edecektir" dedi.

Başkan Saraçoğlu, konser sonrası Erkan Mutlu'ya üzerinde Arapça vav harfinin bulunduğu bir çini tabak hediye etti. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Erkan Mutlu Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement