Kütahya'da Karne Sevinci - Son Dakika
Yerel

Kütahya'da Karne Sevinci

Kütahya\'da Karne Sevinci

Kütahya’da 93 bin 348 öğrenci bugün karne aldı.

09.06.2017 16:02

Kütahya'da 93 bin 348 öğrenci bugün karne aldı.Vali Ahmet H. Nayir ile Kütahya il protokolü de Çinigaz Doğalgaz Sevin Akdoğan İlkokulu'nda eğitim gören 230 öğrencinin karne heyecanına ortak oldu.

Çinigaz Doğalgaz Sevin Akdoğan İlkokulu'ndaki karne dağıtımına Vali Ahmet H.Nayir'in yanı sıra Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Piyade Tuğgeneral Bülent Tatkan, Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Vali Yardımcısı Arif Yalçın, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Uğur, İl Emniyet Müdürü Hasan Çevik, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger katıldı.

Vali Ahmet H. Nayir ile beraberindeki protokol heyeti sınıfları tek tek gezerek öğrencilere karnelerini teslim etti. Öğrencilere karne ile birlikte kitap da hediye edildi.

Karne dağıtımının ardından Vali Ahmet H. Nayir ile protokol üyeleri öğretmenlerle bir araya geldi.

2016-2017 eğitim öğretim yılının huzur ve güven ortamı içerisinde tamamlandığına dikkat çeken Vali Ahmet H. Nayir, "İnanıyoruz ki emanet aldığınız çocuklar için elinizden gelen gayreti gösterip, onları eğitimlerinde belli bir yere getirmeye çalışmışsınızdır. Sizler de bir tatili hak ettiniz. İnşallah kazasız, belasız yeni bir eğitim öğretim yılı başında tekrar çok sevdiğiniz çocuklarınıza kavuşacaksınız. Bir huzur iklimi içerisinde devam eden bir eğitim öğretimimiz var. Sizlerle aynı şansa sahip olmayan ülkemizin değişik yerlerinde öğretmenlerimiz var. İnşallah o bölgelerdeki sıkıntılarımız kısa zamanda bitsin, öğretmenlerimiz huzur ortamı içerisinde eğitim ve öğretimlerine devam etsinler. Omuzlarınızda büyük bir yük var. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı size emanet etmiş bulunuyoruz. İnşallah sizlerin de kalp huzuru içerisinde vermiş olduğunuz emekle bizler geleceğimize daha emin bakabileceğimiz bir yarın bekliyoruz" diye konuştu. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kütahya'da Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement