Lüleburgaz Belediyesi "Dünya Çocuk Hakları Günü"Nü Kutlamaya Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Lüleburgaz Belediyesi "Dünya Çocuk Hakları Günü"Nü Kutlamaya Hazırlanıyor

Lüleburgaz Belediyesi "Dünya Çocuk Hakları Günü"Nü Kutlamaya Hazırlanıyor

Lüleburgaz Belediyesi, “20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü”nü kutlamak için hazırladığı etkinliklerle çocuklarla bir araya gelmeye hazırlanıyor.

14.11.2022 11:10  Güncelleme: 11:17

Lüleburgaz Belediyesi, "20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü"nü kutlamak için hazırladığı etkinliklerle çocuklarla bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Belediye, Dünya Çocuk Hakları Günü çerçevesinde,  19 ve 20 Kasım günlerinde Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi'nde çocuklar ile buluşacak. Etkinliklere, 3 ile 18 yaş arasındaki tüm çocuklar katılabilecek.

Etkinlikler kapsamında, Çoksesli Çocuk Korosu'ndan Irmak Akıncı'nın vereceği piyano resitaline kadar çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Uluslararası çok sayıda yarışmada ödül kazanan Akıncı, 20 Kasım Pazar günü saat 15.15'te LYSA'da sahne alacak. Çocuk Hakları Günü etkinliklerinde, Lüleburgaz Belediyesi Çoksesli Çocuk Korosu sahnede olacak. Etkinliklerde Lüleburgaz Belediyesi Kukla Tiyatrosu ve Uçaneller Kukla Tiyatrosu da yerini alacak. 19 Kasım ve 20 Kasım tarihlerinde ise çocuklar için film gösterimleri olacak.

ÜCRETSİZ SERVİS İMKANI

Çocukların etkinliklere ulaşımı için Lüleburgaz Belediyesi tarafından iki gün boyunca Yeni Tören Alanı ve Kurtuluş Cami önünden ücretsiz otobüs hizmeti sunulacak. Yeni Tören Alanı'ndan 12.30, 14.00 ve 15.00'te; Kurtuluş Cami önünden de 12.45, 14.15 ve 15.15'te ücretsiz otobüs seferi düzenlenecek. Yurttaşlar, 8 numaralı toplu taşıma aracı ile de LYSA'ya ulaşım sağlayabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Lüleburgaz Belediyesi 'Dünya Çocuk Hakları Günü'Nü Kutlamaya Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement