Maçın Ardından - Son Dakika
Yerel

Maçın Ardından

Maçın Ardından

"Bizim için sıralamayı, Play-Off'u etkileyen ve ligin ikinci devresinde daha iyi gidebilmemiz için önemli bir maçtı" dedi.

13.01.2013 18:00

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Canik Belediye'yi 81-56 yenen Homend Antakya Belediyesi'nin başantrenörü Hakan Acer

"Bizim için sıralamayı, Play-Off'u etkileyen ve ligin ikinci devresinde daha iyi gidebilmemiz için önemli bir maçtı" dedi.

Acer, Antakya Spor Salonu'ndaki maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, oynadıkları maçın Türkiye Kupası'ndan sonra oynadıkları ilk lig maçı olduğunu belirtti.

Canik Beldiye'nin yabancı oyuncularının üst düzey, yerli kadrosunun da tecrübeli ve kariyerli oyunculardan oluştuğunu belirten Acer, "Ligde de kötü konumları yoktu. Bizim için sıralamayı, play-off'u etkileyen ve ligin ikinci devresinde daha iyi gidebilmemiz için önemli bir maçtı. Çok iyi mücadele ettik. İlk periyot sadece kötü savunma yaptık, 27 sayı yedik. Bunu molada konuştuktan sonra diğer periyotlarda düzelttik ve çok olumlu savunma yaptık" diye konuştu

Canik Belediye Başantrenörü Murat Alkaş ise Homend Antakya Belediyesi deplasmanının en zor deplasmanlardan bir olduğunu belirtti.

Kendilerinden daha çok maçı isteyenin Homend Antakya Belediyesi olduğunu ifade eden Alkaş, "Homend takımı istediğini aldı ve maçı farklı kazandı. Ne yazık ki biz sahada kazanabilme adına hiç bir şey yapmadık. Çok kötü savunma yaptık ve çok kötü hücum ettik. İkinci yarıları bugüne kadar çok sert oynuyorduk fakat bugün çok yumuşak oynadık. Bizden daha sert oynayan Homend takımı da farkı açtı ve kazandı" dedi.

Muhabir: Emin Sansar/ Aykut Ünlüpınar

Yayıncı: Mehmet Tevfik Erçetin - SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement