Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İki Mahallede İnceleme Yaptı - Son Dakika
Yerel

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İki Mahallede İnceleme Yaptı

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İki Mahallede İnceleme Yaptı

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi ve Göztepe mahallelerinde yapılan cadde ve sokak düzenleme çalışmalarını inceledi.

17.05.2012 15:43

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Battalgazi ve Göztepe mahallelerinde yapılan cadde ve sokak düzenleme çalışmalarını inceledi.

Mahalle gezisine Başkan Ahmet Çakır'ın yanı sıra, belediye başkan yardımcıları Ahmet Ceyhan, Selim Pilten, Hasan Atay, bazı daire müdürleri, Battalgazi Mahalle Muhtarı Şükrü Özcan ve Göztepe Mahallesi Muhtarı Bilal Yerli katıldı.

Tandoğan, Göztepe ve Battalgazi mahallelerini bir bütün olarak ele alıp çalışmalar yaptıklarını belirten Başkan Çakır, geçtiğimiz hafta içerisinde Göztepe Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi'nde yapılan çalışmaları incelediklerini belirterek, bugün de Göztepe Caddesi ile Battalgazi Mahallesi'nde incelemelerde bulunduklarını söyledi.

"Malatya Belediyesi olarak bu bölgemizde yaptığımız çalışmalarda sona doğru geldik. Bir aksilik çıkmadığı takdirde bir ay içinde buradaki çalışmalarımızı bitirmeyi planlıyoruz" diyen Başkan Çakır, "Amacımız bölgelerimizin gelişimini hızlandırarak yaşanabilir ortamların oluşturulmasına katkı sağlamaktır. Bunun için yollar gerçekten çok önemli. Alt yapısı, kaldırımları, otopark cepleri, ışıklandırmasıyla sokak ve caddeleri bitirerek mahallelerimizin gelişmesine katkı sunuyoruz. Ayrıca, küçük de olsa ihtiyacı karşılayabilecek iş yerlerinin faaliyete geçmesi, buraları kendi içinde yaşanabilir semt haline dönüştürüyor. Bu açıdan diğer semtlere önem verdiğimiz gibi bu semtlerimize de büyük önem veriyoruz. Bu bölgelerimizin de gelişmesi adına çalışmalar yapıyoruz" ifadelerinde bulundu.

Göztepe Mahalle Muhtarı Bilal Yerli, "Belediye Başkanımız sık sık mahallemizdeki çalışmaları yerinde inceliyor. Sorunlarımızla yakından ilgileniyor. Göztepe caddemizde alt yapı yoktu. Başkanımızın talimatlarıyla bu sorunumuz ortadan kalktı. Şu an yollarımız, kaldırımlarımız ve aydınlatmalarımız yapılıyor. Bu çalışmalar da bitmek üzere. Göztepe Mahallesi'nin dört bir tarafı prestij cadde haline dönüştürüldü. Başkanıma çalışmalarında başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Battalgazi Mahalle Muhtarı Şükrü Özcan'da yaptığı konuşmada, Malatya Belediyesi'nin yaptığı çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve ekibine teşekkür etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İki Mahallede İnceleme Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement