Maski'de Öncelik İş Sağlığı ve Güvenliği - Son Dakika
Yerel

Maski'de Öncelik İş Sağlığı ve Güvenliği

Maski\'de Öncelik İş Sağlığı ve Güvenliği

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, toplantıda bir araya geldi.

03.09.2015 15:51

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, toplantıda bir araya geldi. Kurul üyelerine iş sağlığı ve güvenliği konusunda bilgilendirmelerde bulunulan toplantıda, meydana gelebilecek iş kazalarının önlenmesi için alınacak tedbirler de görüşüldü.

MASKİ Genel Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, toplantıda bir araya geldi. Toplantıda iş sağlığı ve güvenliği uzmanlarınca kurul üyelerine bilgilendirme yapıldı. Toplantıya MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Ersoy Arslan, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ali Öztozlu, Kanalizasyon Dairesi Başkanı Hasan Patel, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanı Mustafa Parlak ve İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin de katıldı. Gerçekleştirilen eğitim toplantısı hakkında bilgi veren MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, MASKİ Genel Müdürlüğü tarafından iş sağlığı ve güvenliği konusuna büyük önem verildiğini söyledi. Bu kapsamda sürekli olarak çalışmalar gerçekleştirildiğini dile getiren Bilgen, "Toplantıda meydana gelebilecek iş kazalarının önlenmesi için alınacak tedbirler de görüşüldü. Ayrıca önümüzdeki süreçte yapılacak olan hizmet alımı ihalelerinde iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili olarak ek bir sözleşme yapılması kararı alındı" dedi.

İŞÇİ GÜVENLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ

Toplantıda görüşülen konular hakkında bilgiler veren Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, Acil durum eylem planına istinaden, diğer kurumlarla koordineli olarak tatbikatların yapılması hususunda görüş birliğine varıldığını belirterek, öte yandan iş sağlığı ve güvenliği ile işçi güvenliğine büyük önem verildiğini dile getirdi. Genel Müdür Yardımcısı Bilgen, "Bu doğrultuda daha önce öyle bir uygulama yapmamış olmamıza rağmen MASKİ çalışanlarının iş sahasına kamyon kasası ve römork ile taşınmaması konusunda kesin karar aldık. Bu noktada geçtiğimiz aylarda yaşanan acı olayları hepimiz hatırlıyoruz. Topluma örnek olunması amacıyla alınan bu kararların takipçisi olacağı" diye konuştu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maski'de Öncelik İş Sağlığı ve Güvenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement