Maski'den Turgutlu Hizmet Binasında İnceleme - Son Dakika
Yerel

Maski'den Turgutlu Hizmet Binasında İnceleme

Maski\'den Turgutlu Hizmet Binasında İnceleme

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerde yer alan MASKİ binalarını düzenli olarak kontrol edip, incelemelerde bulunuyor.

15.07.2016 15:42

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon idaresi Genel Müdürlüğü, ilçelerde yer alan MASKİ binalarını düzenli olarak kontrol edip, incelemelerde bulunuyor. Turgutlu'da bulunan MASKİ hizmet binasını inceleyen ekipler çalışmaların aralıksız devam edeceğini belirtti.

MASKİ Genel Müdürlüğü, ilçelerdeki işleyişi görüp, vatandaşların daha iyi bir hizmete ulaşması için çalışıyor. Bu kapsamda MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, Genel Müdür Yardımcısı Şehnaz Başaran, Destek Hizmetler Dairesi Başkanı Mustafa Parlak, İçme Suyu Dairesi Başkanı Hakan Açabay ve Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Mustafa Parmaksız Turgutlu'da bulunan MASKİ hizmet binasını ziyaret etti. Turgutlu Büyükşehir Koordinatörü İbrahim Kutar ve MASKİ Sorumlusu Mehmet Yörük ziyarette hazır bulundu. Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, mesai saati sonrası yaptığı, MASKİ hizmet binasındaki incelemelerde vatandaşların rahatı için değişiklik yapılması yönünde talimat verdi. Bilgen, ayrıca vatandaşlara 7/24 hizmet veren KİOSK'u inceledi ve önümüzdeki dönemde sayılarının artacağının müjdesini verdi.

"17 ilçemizde vatandaşlarımızın yanındayız"

MASKİ Genel Müdür Vekili Mahmut Bilgen, Turgutlu MASKİ hizmet binasına yaptıkları ziyaret hakkında şunları söyledi:

"17 ilçede, 13 bin 269 kilometrekarelik büyük bir alanda hizmet veriyoruz. İlimizin her noktasında vatandaşlarımızın rahat etmesi için çalışıyoruz. Vatandaş odaklı ve hizmetin sürekliliği kapsamında yürüttüğümüz çalışmalarda ilçelerimizde hizmet veren noktalarımızı düzenli olarak ziyaret edip, kontrollerde bulunuyoruz. Genel Müdür Yardımcımız Şehnaz Başaran ve daire başkanlarımız ile Turgutlu hizmet binamızı hem ziyaret hem de kontrol ettik. Değiştirilmesini uygun gördüğümüz noktaları arkadaşlarımıza ilettik. İdare olarak vatandaşlarımızın yanında olup onlar için çalışmayı sürdüreceğiz. 17 ilçemizde de durmak bilmeden çalışıp, vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Maski'den Turgutlu Hizmet Binasında İnceleme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement