Masus Sutopu Takımı 1. Ligi Hedefliyor - Son Dakika
Yerel

Masus Sutopu Takımı 1. Ligi Hedefliyor

Masus Sutopu Takımı 1. Ligi Hedefliyor

Malatya’nın ilk ve tek Sutopu takımı olan Malatya Su Sporları (MASUS) takımı, Türkiye Sutopu Federasyonu 2016 sezonunda mücadele edeceği 2. Lige yoğun bir tempoyla hazırlanıyor.

21.03.2016 16:32

Malatya'nın ilk ve tek Sutopu takımı olan Malatya Su Sporları (MASUS) takımı, Türkiye Sutopu Federasyonu 2016 sezonunda mücadele edeceği 2. Lige yoğun bir tempoyla hazırlanıyor.

Su Sporlarına büyük yatırımlar yapmış kulüplerle 1.lige çıkmak için mücadele verecek olan MASUS, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Çalışmalarını Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda sürdüren Malatya Su Sporları Takımında hedefin birinci lige yükselmek olduğu bildirildi.

"HEDEFİMİZ 1.LİGE YÜKSELMEK"

Malatya Su Sporları İl Temsilcisi Vahap Karaaslan, yeni sezon hazırlıklarının yoğun bir şekilde sürdüğünü söyledi. Karaaslan, "Çalışmalarımız eğitim sistemi yüzünden haftanın 2 günü Osman Çağlı Kapalı Yüzme Havuzu'nda yürütülmektedir. Hedefimiz 1.lige yükselmek. Müsabakalar Nisan ayında start alacak. Ligde iyi sonuçlar elde edip, başarılı olacağımızı umuyorum. Ayrıca altyapımızı 2003-2004-2005 doğumlu çocuklardan oluşturarak ileriki yılarda daha başarılı bir takım olma adına şimdiden çalışıyoruz. Hedefimiz önümüzdeki yıllarda Malatya'ya yakışır bir süper lig takımı kurmak. Sutopu branşında Malatya'nın bu işe yatırım yapan iller arasından adını duyuracağına da yürekten inanıyoruz. Başarılı bir kulüp olmanın yanında, tesisleşmeye de sahip olmak gerekiyor. Tesisi olan bir spor kulübü, çalışmalarını daha sağlıklı ve başarılı yürütür. MASUS yöneticileri olarak en kısa zamanda projelerimiz arasında olan tesisleri Malatya'ya armağan edeceğimize inanıyoruz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Masus Sutopu Takımı 1. Ligi Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement