Medicana'dan Obezite Semineri - Son Dakika
Yerel

Medicana'dan Obezite Semineri

Medicana\'dan Obezite Semineri

Medicana Samsun Hastanesi, Canik ilçesinde görev yapan aile hekimlerine yönelik olarak obezite konulu seminer düzenledi.

12.09.2013 18:48

Medicana Samsun Hastanesi, Canik ilçesinde görev yapan aile hekimlerine yönelik olarak obezite konulu seminer düzenledi.

Hastanenin konferans salonunda düzenlenen seminere konuşmacı olarak Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Salim Gümüş, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Uzm. Dr. Selçuk Dündar, Beslenme ve Diyet Uzmanı Dyt. Demet Sayar katıldı. Obezite ile mücadelenin dünya çapında bir konu olduğunun altını çizen konuşmacılar kendi uzmanlık alanlarında yapmış oldukları çalışmaları örnek vaka ve hasta hikayeleri ile paylaştılar. Seminer sonrası Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Uzmanı Dr. Selçuk Dündar tarafından fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümü içinde yer alan obezite rehabilitasyon alanları katılımcılara gezdirildi. Program sonrası sağlık söyleşilerinin bu yıl da geçen yıl olduğu gibi "Canik'te Sağlıklı Günleri" adıyla devam edeceğinin altını çizen Medicana Samsun Hastanesi Genel Müdürü Vahap Doğan ve Canik İlçe Sağlık Müdürü Dr. Sibel Uyan, geçen yıl Canik ilçesinde yapılan sağlık söyleşilerinin halka katkı sağladığını ve daha geniş kitlelere sağlık anlamında bilgilendirme toplantıları düzenleyeceklerini belirttiler. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Medicana'dan Obezite Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement