MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Çakmak, Mevlid Kandilini Kutladı - Son Dakika
Yerel

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Çakmak, Mevlid Kandilini Kutladı

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Çakmak, Mevlid Kandilini Kutladı

AK Parti Düzce İl Başkanı Kaşıkoğlu ve MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Çakmak, Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

11.01.2014 18:05  Güncelleme: 18:10

AK Parti Düzce İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu ve MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak Mevlid Kandili dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Kaşıkoğlu, mesajında, kandillerin toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri olduğunu, insanlığa rahmet olarak gönderilen peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutlanan Mevlid Kandili'nin de bu özel günlerin en başında yer aldığını belirtti.

Mesajında "Sevgili peygamberimizin doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır" sözlerine yer veren Kaşıkoğlu, şöyle devam etti:

"İçinde bulunduğumuz çağda da onun öğütlerine, telkinlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Bu bakımdan Mevlid Kandili'ni, Peygamber Efendimizi ve onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul etmeliyiz. AK Parti olarak, Tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Mevlid Kandili'ni tebrik eder, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederiz"

MÜSİAD Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak:

Çakmak, mesajında, Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğduğu gecenin yıl dönümleri "Mevlid Kandili" olarak kutlandığını anımsatarak, "Peygamberimizin doğum günü, mübarek bir gündür. Çünkü Allah'ın bütün alemlere rahmet olarak gönderdiği Peygamber o gün dünyaya şeref vermiştir. Peygamber efendimizin doğum günü, bütün Müslümanların bayramıdır" sözlerine yer verdi.

Çakmak, şunları kaydetti:

"Allah'ın rahmet kapılarını sonuna kadar açtığı bu gecede kendimiz, ailemiz ve çevremiz için yapacağımız dualara, şehrimiz, ülkemiz, İslam alemi ve tüm insanlık için yapacağımız duaları da ekleyerek, huzurlu bir dünya için gönülden temennide bulunmalıyız. Herkesin rahmet ve mağfiret umarak kendince yapacağı ibadet ve yalvarışlar, umulur ki bizim için hayırlı gelişmelere vesile olur. Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşanan sıkıntıların giderilmesi yolunda olumlu kapılar açılır. Bu vesile ile tüm Düzcelilerin kandilini tebrik eder, şehrimizde, ülkemizde ve tüm İslam aleminde hayırlı gelişmelere vesile olmasını dilerim." - Düzce

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Çakmak, Mevlid Kandilini Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement