Milli Hakimiyet Parkında Yeni Çevre Düzenlemesi - Son Dakika
Yerel

Milli Hakimiyet Parkında Yeni Çevre Düzenlemesi

Milli Hakimiyet Parkında Yeni Çevre Düzenlemesi

Amasya Belediyesi’nin bir süredir Milli Hakimiyet Parkı Piknik ve Fuar Alanınında başlattığı çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi.

18.07.2014 12:13

Amasya Belediyesi'nin bir süredir Milli Hakimiyet Parkı Piknik ve Fuar Alanınında başlattığı çevre düzenlemesi çalışmalarında sona gelindi.

Yaklaşık 50 dönümlük alana sahip parkın çevresi perde betonla çevrilirken, bazı bölgelerde tel örgü içerisine alındı.

Park alanında bulunan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü binasının yenilendiğini ve gençlerin spor yapabilmesi için Amasya Belediyespor tesislerine ek olarak sentetik saha yapıldığını belirten Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, vatandaşların rahatça vakit geçirebilecekleri kamelyalar ile görme engellilerin de kullanımına uygun yürüyüş parkuru yapıldığını da söyledi.

Beraberinde yardımcıları Osman Akbaş, İsmail Kazan ve Fen İşleri Tuncay Yürükoğlu ile birlikte park alanını inceleyen Başkan Özdemir, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Amasya'nın imajının yükselmesi ve Amasya'nın yeni bir cazibe merkezi olması için yeni projeler üretmekteyiz. Milli Hakimiyet Parkı'nda yapılan çevre düzenlenmesi ile hemşerilerimizin hafta içi yorgunluklarını atabilecekleri, çam havası teneffüs ederek eş ve çocukları ile birlikte güvenli bir ortamda piknik yapmaları sağlanmıştır. Vatandaşlarımızın aileleri ile birlikte huzurlu bir ortamda piknik yapacakları bu mekan halkımızın hizmetine en kısa zamanda sunulacaktır" dedi. - AMASYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Milli Hakimiyet Parkında Yeni Çevre Düzenlemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement