Miniklerden Anlamlı Yardım - Son Dakika
Yerel

Miniklerden Anlamlı Yardım

Miniklerden Anlamlı Yardım

Hacı Semiha Kulaklı Anaokulu öğrencileri, kullanmadıkları kıyafet ve bebek bezlerini ihtiyaç sahibi arkadaşlarına bağışladılar.

22.03.2013 13:15  Güncelleme: 10:53

Hacı Semiha Kulaklı Anaokulu öğrencileri, kullanmadıkları biberon, oyuncak, kıyafet ve bebek bezlerini ihtiyaç sahibi arkadaşlarına dağıtılmak üzere Denizli Belediyesi Sevgi Eli'ne bağışladı.

Minik öğrenciler, sabah okula gelirken evdeki kullanmadıkları ihtiyaç fazlası eşyalarını okula getirdi. Sevgi Eli Ekipleri de söz konusu eşyaları almak üzere okula gitti. Okulda sosyal yardımlaşma konusunda öğretmenlerinden eğitim alan minik öğrenciler, ellerindeki yardım poşetlerini Sevgi Eli görevlilerine teslim ederek ihtiyaç sahibi arkadaşlarının yüzünü güldürdü. Minikler, bir yandan yardım ederken diğer yandan da Sevi Eli hakkında bilgi sahibi oldu.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hüdaverdi Otaklı miniklerin yaptığı anlamlı yardımın kendilerini çok memnun ettiğini belirterek, "Miniklerimiz, ihtiyaç sahibi arkadaşları için oyuncaklarından fedakarlık yapıyor. Oynamadıkları oyuncakları, bizlerin aracılığıyla arkadaşlarına ulaştırılacak. Hayırseverlerin ve miniklerimizin bu yardımlarıyla daha fazla ihtiyaç sahibine yardım elimizi uzatıyoruz. Çocuklarımız da bu tür davranışlarıyla yardımlaşma ve paylaşma duygusunu geliştiriyor" dedi.

Okul Müdürü Erdoğan Karadirek de okulda çocuklara sosyal paylaşım hakkında teorik bilgi verdiklerini, Sevgi Eli sayesinde bu bilgilerin uygulamalı olarak gösterdiklerini söyledi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Miniklerden Anlamlı Yardım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement