Motosiklet Tutkunları 2013'e Veda Etti - Son Dakika
Yerel

Motosiklet Tutkunları 2013'e Veda Etti

Motosiklet Tutkunları 2013\'e Veda Etti

Ege Bölgesi'nde amatör motosiklet tutkunlarını bir araya getiren Ege Yolcu Motosiklet Grubu, 2013'e veda etkinliği düzenledi.
Grup üyesi 52 motorcu, 2013 yılında yapmış oldukları etkinliklerin değerlendirmesini ve 2014 yılında yapacakları...

27.11.2013 10:21

Ege Bölgesi'nde amatör motosiklet tutkunlarını bir araya getiren Ege Yolcu Motosiklet Grubu, 2013'e veda etkinliği düzenledi.

Grup üyesi 52 motorcu, 2013 yılında yapmış oldukları etkinliklerin değerlendirmesini ve 2014 yılında yapacakları aktiviteler üzerinde fikir alışverişinde bulundu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Nadir Şahin, "Ege Yolcu'nun manifestosu toplum değerlerine, tarihe, kültüre, sanata, doğaya saygıyı ön planda tutmak ve bu amaçla eğitim, doğa sporu, kültür, sanat, gezi gibi bir dizi sosyal etkinliklerle toplumda farklı ve sevgi dolu bir bakış açısı oluşturmaktır. Grubumuz 2010 yılından bu yana birlikte olan arkadaşlarımızın oluşturduğu, zamanla da, yeni üyelerin katılımıyla büyüyerek gelişen bir motosiklet sever topluluğudur. Bizler, her türden motosiklet kullanan üyelerle beraber, henüz motosiklet sahibi olmayan ama motosiklete gönül vermiş üyelerden oluşuyoruz. Ege Yolcu Grubu'na dahil olmuş her motosiklet kullanıcısı trafik kurallarına uyar. Mutlaka korumalı giysiler giyer ve kask takarlar. Amacımız, motorlarımızın cins ve model farkını gözetmeden, Ege Yolcu çatısı altında bir araya gelen motosiklet severlerin; birbirleri arasındaki uyumu, dostluğu ve dayanışmayı yaratmaktır" dedi.

Toplantıya katılan üyeler, düşüncelerini ve önerilerini dile getirerek 2014 yılının programlarını belirledikten sonra, birlikte yenen akşam yemeğinin ardından grup üyesi motorcular, hafta sonu Ekincik Plajı'nda yapacak oldukları etkinlikte buluşmak üzere vedalaştı. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Motosiklet Tutkunları 2013'e Veda Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement