Muhtarlardan Develi'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Muhtarlardan Develi'ye Ziyaret

Muhtarlardan Develi\'ye Ziyaret

Adana'daki mahalle muhtarları Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atanan İsmail Hakkı Develi'yi ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

06.04.2012 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'daki mahalle muhtarları Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği'ne atanan İsmail Hakkı Develi'yi ziyaret ederek, "hayırlı olsun" dileğinde bulundu.

Muhtarları Meclis Toplantı Salonu'nda kabul eden ve hepsiyle tek tek tanışan Develi, ziyaretten onur duyduğunu belirterek, teşekkür etti.

Kaymakamlık yaptığı 27 yıl boyunca muhtarlarla istişare etmeden tek bir adım atmadığını söyleyen Develi, "Her zaman muhtarların kanaatlerine ve düşüncelerine önem verdim. Daima muhtarlarla birlikte görev yapma çabasında oldum. Türkiye'nin idari sistemi muhtarla başlar, muhtarla biter. Türkiye'nin idari sisteminde muhtar en önemli yapı taşıdır. Bu nedenle muhtarlarımızın özel bir önemi vardır. Ben de bu önemin bilincindeyim" dedi.

Kaymakamlık yaptığı dönemde muhtarlarla birlikte olduğunu hatırlatan İsmail Hakkı Develi, "Artık bir belediye çalışanı olarak yanınızdayım" ifadesini kullandı.

Develi, şöyle devam etti:

"Sizlerle birlikte hareket etmek zorundayız. Her zaman sizlerle istişare edeceğim ve ona göre işleri yürüteceğim. Yüreğim ve kapım size her zaman açıktır. Yetkimin yettiği her yerde yanınızdayım. Yetkimi aşan konuların da takipçisi olacağım. Muhtarlar benim için kahramandır, fedakar insanlardır. Sizler benim mesai arkadaşlarımsınız."

Muhtarların sorunlarını da dinleyen Develi, sorunları değerlendireceklerini ve aciliyet durumuna göre çözüm aranacağını ifade etti.

Açıklamaları alkışlarla karşılayan muhtarlar, Develi'ye hayırlı olsun diyerek, çiçek verdiler. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Muhtarlardan Develi'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement