Murat Tavlı'nın "Anlatacakları" Var - Son Dakika
Yerel

Murat Tavlı'nın "Anlatacakları" Var

Murat Tavlı\'nın "Anlatacakları" Var

İlgiyle takip edilen yazar ve oyuncu Murat Tavlı, 18 Nisan Cumartesi Adana Optimum Outlet’te düzenlenecek imza gününde Adanalı sevenleriyle buluşuyor.

16.04.2015 16:11

İlgiyle takip edilen yazar ve oyuncu Murat Tavlı, 18 Nisan Cumartesi Adana Optimum Outlet'te düzenlenecek imza gününde Adanalı sevenleriyle buluşuyor.

Oyunculuğu ve son dönemde çıkan kitabıyla ilgiyle takip edilen Murat Tavlı, 18 Nisan Cumartesi günü saat 15.00'da Adana Optimum D&R'da imza günü gerçekleştirecek. Etkinliğinin ardından sevilen yazar, kadın erkek ilişkileri üzerine samimi ve eğlenceli bir dille yazdığı "Hanfendi Bi'Bakar Mısınız? Anlatacaklarım Var" isimli kitabını imzalayacak.

Murat Tavlı, kadın ve erkek ilişkilerini ele alan, hüznün içindeki mizahı ortaya çıkartan kitabı "Hanfendi Bi'Bakar mısınız? Anlatacaklarım var" hakkında, "Aslına baktığınız zaman kavga eden bir çiftin olayında bir hüzün var ama dışarıdan bakan bir göz için de mizah var. 'Bak nasıl kavga ediyorlar' diye gülebilirken ben de dışarıdan bakan bir göz olmak istedim. Bir erkeğin ağzından biz erkeklerin kadınları neden anlamadığını anlatıyorum. Bu kitapta, herkes kendi hayatından bir şey bulacak" yorumunda bulunuyor.

KADIN ERKEK İLİŞKİLERİNE KAFA YORDU

Yıllarca kadın erkek ilişkileri üzerine düşündükten sonra ilişkilerin içindeki mizahı keşfeden Murat Tavlı, yüksek satış rakamlarına ulaşan kitabını gerçekleştireceği söyleşinin ardından, Adanalı okurları için D&R Adana Optimum'da imzalayacak. Tavlı'nın okurları, kitaplarını imzalatmakla kalmayıp, birlikte fotoğraf çektirme imkanı da bulacaklar.

Öğrencilik yıllarında adım attığı tiyatro sahnesinde çeşitli oyunlarda rol aldıktan sonra, oyunculuk kariyerine televizyonda "Aşıksın Sen", "Yahşi Cazibe", "Farklı Desenler", "Hıyanet Sarmalı" gibi dizilerde devam eden Murat Tavlı, yazdığı kitabın yanı sıra Twitter fenomeni olarak da ün kazandı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Murat Tavlı'nın 'Anlatacakları' Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement