Müsiad'dan Başkan Çakır'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Müsiad'dan Başkan Çakır'a Teşekkür Ziyareti

Müsiad\'dan Başkan Çakır\'a Teşekkür Ziyareti

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

04.08.2016 17:46

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Mehmet Balin, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti. Balin ziyarette, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından MÜSİAD olarak meydanları terk etmediklerini söyleyerek, "Gündüz üretmeye gece de direnişe devam ediyoruz" dedi.

MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin, Genç MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Barış Yılmaz ve Şube Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı makamında ziyaret ederek, 15 Temmuz darbe girişimini önleme sırasında gösterdiği özveriden dolayı Çakır'a teşekkür etti. Ziyaret sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Balin, "Ben üyelerimiz adına Başkan Çakır'a teşekkür ediyorum. Tabi Burada Malatya Valimizi, İl Emniyet Müdürümüzü ve vatandaşlarımızı da unutmamamız gerekiyor. Malatya darbeciler için önemli bir yerdi ancak biz birlik ve beraberlik içerisinde, plan ve programlarla bu hainlerin emellerini boşa çıkarttık. Herkesten Allah razı olsun. Bizde MÜSİAD olarak 15 Temmuz'dan bu yana gündüz üretmeye gece de direnişe devam ediyoruz. Üyelerimizle birlikte sabah namazına kadar meydanda oluyor ve bu direnişe katkıda bulunuyoruz" şeklinde konuştu.

Balin, 2 Eylül'de Malatya'da MÜSİAD'ın Genel İdare Kurulu Toplantısı'nın yapılacağını kaydederek, "Bütün MÜSİAD şube başkanları ve yaklaşık 500 tane iş adamı Malatya'ya gelecek. Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci de konuk olacak. Biz, hazır 500 tane iş adamı Malatya'ya gelmişken bunu fırsata çevirmek için neler yapabiliriz bunun da istişarelerini yapmak için bugün başkanımızı ziyaret ettik. Biz başkanımızın da toplantıya katılmasını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise Türk milletinin büyük bir cesaret örneği gösterip darbe girişiminin karşısında durduğunu dile getirdi. Çakır, "Malatya, özellikleri itibariyle darbecilerin en önemli üssü haline gelmişti. Bizler de halkımızın dik duruşu ve başta Valimiz olmak üzere diğer yetkililerimiz ile birlikte bazı önlemler aldık ve Malatya'da oluşabilecek tehlikenin önüne geçtik. Bunun için ben de herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu. MÜSİAD'ın 15 Temmuz'dan itibaren güzel bir duruş sergilediğini de kaydeden Çakır, 2 Eylül'de Malatya'da yapılacak olan MÜSİAD Genel İdare Kurulu Toplantısı'nın Malatya için hayırlı olmasını temenni etti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Müsiad'dan Başkan Çakır'a Teşekkür Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement