Ntb'den Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ntb'den Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret

Ntb\'den Emniyet Müdürü Aydın\'a Ziyaret

Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı beraberindeki heyet ile birlikte Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret etti.

06.06.2013 12:20

Nizip Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı beraberindeki heyet ile birlikte Emniyet Müdürü Ömer Aydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün yaptığı çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Nizip Ticaret Borsası Başkan İbrahim Sarı, Emniyet Müdürlüğü'nün çalışmalarını dikkatle takip etkilerini söyledi. Sarı, Emniyet Müdürlüğünün yapmış olduğu tüm çalışmalarında, her zaman yanında olacaklarını ve gereken desteği vereceklerini, Nizip'te ve Gaziantep'te emniyet mensuplarının özveri ile çalıştıklarını kaydederek, başta il Emniyet Müdürü Ömer Aydın olmak üzere tüm emniyet çalışanlarına teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Ömer Aydın ise, NTB'nin kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkürlerini bildirerek, kentle oluşan huzur ve güven ortamının devamını sağlamak amacıyla Gaziantep Emniyet Müdürlüğü olarak çalışmalara aralıksız devam edeceklerini belirtti. Ziyaret, birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ntb'den Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement