Ödemiş'te Tariş ile Toplu Konut İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika
Yerel

Ödemiş'te Tariş ile Toplu Konut İçin İmzalar Atıldı

Ödemiş\'te Tariş ile Toplu Konut İçin İmzalar Atıldı

Ödemiş Belediyesi, Saracoğlu Toplu Konutları'nın içinde yer alan Tariş'e ait 6 bin 341 metrekarelik alan için sözleşme imzalandı.

31.07.2012 10:22  Güncelleme: 11:51

Ödemiş Belediyesi tarafından Emmioğlu ve Umurbey mahallelerinde yapılacak olan, 'Saracoğlu Toplu Konutları'nın içinde yer alan Tariş'e ait 6 bin 341 metrekarelik alan için sözleşme imzalandı.

Törene, TARİŞ ile görüşmeler konusunda yetki alan Ödemiş Belediye Başkanı Keskin, S. S. 103 No'lu Tire İncir Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Hüseyin Özdemir, Kooperatif Asbaşkanı Muhammet Akdoğan, Kooperatif üyesi Mehmet Ali Battal, Kooperatif Müdürü Nihat Çil ve belediye daire müdürleri katıldı.

Ödemiş Belediyesi ve TARİŞ yetkilileri arasında dün gerçekleşen imza protokolüyle,

birinci etapta TARİŞ'e ait olan alanda yapılacak konutlar için kat karşılığı anlaşma sağlandı. Anlaşmaya göre; TARİŞ'e 12 daire, bir mağaza ve iki iş yeri verilecek.

Birinci etap, birinci kısımda inşa edilecek asansör ve kat kaloriferi sistemine sahip 75 ve 90 metrekarelik dairelerin modern tarzıyla da dikkat çekeceğini belirten

Başkan Keskin, "Kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında gerçekleştirilen proje, aynı zamanda Emmioğlu ve Umurbey Mahallelerinin gelişimine de katkı sağlayacaktır" dedi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödemiş'te Tariş ile Toplu Konut İçin İmzalar Atıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement