Ödüllü Mimara Bir Ödül de Royal Halı'dan - Son Dakika
Yerel

Ödüllü Mimara Bir Ödül de Royal Halı'dan

Ödüllü Mimara Bir Ödül de Royal Halı\'dan

ARKIMEET 2013'de 'Genç Mimar' ödülüne layık görülen Mimar Arman Akdoğan'a bir ödül de Royal Halı'dan.

21.10.2013 17:24

ARKIMEET 2013'de 'Genç Mimar' ödülüne layık görülen Mimar Arman Akdoğan'a bir ödül de Royal Halı'dan. Akdoğan, kendi halısını tasarlayacak, Royal Custom Design da ona özel dokuyacak.

Royal Custom Design, katıldığı ARKIMEET 2013 Mimarlar İstanbul'da Buluşuyor'da verdiği ödülle adından söz ettirdi. 7-8 Ekim tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen ARKIMEET 2013'de farklı kategorilerde ödüller verildi. Yapı Malzemeleri, İşveren ve Genç Mimarlar kategorilerinki ödüller, gecede düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

'Genç Mimar' kategorisindeki ödülün sahibi İspanya'daki bir projeye imza atan Mimar Arman Akdoğan'a layık görüldü. Akdoğan, törende bir ödül de Royal Custom Design'dan alırken, bu ödülle kendi tasarladığı halıya sahip olma şansını yakaladı.

Mimarlar ve iç mimarlar için 'aklınızda ne varsa halınızda' sloganıyla yola çıkan Royal Custom Design, kendisine sunulanla yetinmeyenler için düşünülmüş bir proje. Tasarımcılara bütün duygu ve düşüncelerini tasarladıkları mekana özgürce yansıtma imkanı veren Royal Custom Design'ın Sorumlusu Şeyda Elif Güven, "Özgür ruhlu mimarlarımız mekanları tasarlarken halılarını da tasarlayabilsinler, kalıplara bağlı kalmasınlar istedik. Custom Design ile mimarlarımız ve iç mimarlarımız istediği deseni istediği ebatta istediği renklerde dokutabilecekler. Çünkü Custom Design ile bir sınır yok. Hayal gücünü zorlayan tasarımlar Custom Design ile mümkün" dedi.

Gecede ödül alan Mimar Arman Akdoğan ise şunları söyledi:

"Böyle bir sürprizle karşılaşacağımı bilmiyordum açıkçası. Şimdi kafamdan bir sürü şey geçiyor. Ebat, renk, şekil sınırı olmamış olması çok güzel."

Ödüllü Mimar Arman Akdoğan, çalışmayı yapmadan önce Royal Halı'nın fabrikasını ziyaret etmek istediğini de sözlerine ekledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ödüllü Mimara Bir Ödül de Royal Halı'dan - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement