Öğrenciler Yılsonu Şenliğinde Stres Attı - Son Dakika
Yerel

Öğrenciler Yılsonu Şenliğinde Stres Attı

Öğrenciler Yılsonu Şenliğinde Stres Attı

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Nedim İnal İlkokulu'nun öğrenciler için düzenlediği geleneksel bahar şenliği ve kermesine katıldı.

06.06.2014 10:25  Güncelleme: 10:31

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Mamak Nedim İnal İlkokulu'nun öğrencilere moral ve motivasyon sağlamak üzere düzenlediği geleneksel bahar şenliği ve kermesine katıldı.

Tiyatro gösterileri, sergiler ve konserlerin yer aldığı programa Akgül'ün yanı sıra Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen etkinlik sayesinde hem çevre okulların hem de öğrencilerin kaynaştığını belirten Akgül, öğrencilerin okula olan bağlılıklarının da artacağını söyledi. Akgül, "Çocuklara Okulu sevdirmek, moral ve motivasyonunu artırmak amacıyla düzenlenen yılsonu şenlikleri, Mamak'taki tüm okullarımızda gerçekleşiyor. Bir eğitim, öğretim yılının sonuna yaklaşırken, bu etkinlik sayesinde çocuklarımız birbirleriyle daha fazla kaynaşıyor ve paylaşım içine giriyor. Düzenlenen etkinliklerde çocukların yüzlerindeki gülümsemeyi yakından görünce, bu organizasyonların en iyi eğitim ve öğretim sağlamanın yanı sıra dostluk ve kardeşlik duygularını da pekiştirdiğini görebiliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

2013-2014 eğitim öğretim yılında bir yılın stresini şenlikle atan öğrenciler eğlenme ve bir arada neşeli saatler geçirme fırsatı da yakalamış oldu. Çocukların bu neşeli gününde yanlarında olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Akgül, onların isteklerini de kırmayarak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğrenciler Yılsonu Şenliğinde Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement