Öğretmenlerden Belediye Başkanı Gürsoy'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Öğretmenlerden Belediye Başkanı Gürsoy'a Ziyaret

Öğretmenlerden Belediye Başkanı Gürsoy\'a Ziyaret

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde görev yapan bir grup öğretmen, Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret ederek bazı istek ve taleplerde bulundu.

21.01.2015 09:24

Bitlis'in Adilcevaz ilçesinde görev yapan bir grup öğretmen, Belediye Başkanı Necati Gürsoy'u makamında ziyaret ederek bazı istek ve taleplerde bulundu.

İlçede görev yapan öğretmenler, bayanlar için spor alanları başta olmak üzere boş zamanlarını değerlendirebilecekleri sosyal aktivite ve alanlar olmaması nedeniyle bu eksikliğin giderilmesi için Başkan Gürsoy'dan bayanlar adına talepte bulundular. Öğretmenlerden gelen taleplerin bayanlar için bir ihtiyaç olduğunu ve olumlu karşıladığını ifade eden Başkan Necati Gürsoy, "Bayanların boş zamanlarını daha güzel bir şekilde geçirebilecekleri bir mekan inşa etmeyi düşünüyoruz. İnşallah yapacağımız proje ve çalışmalarımızla bayanlar için böyle bir mekan yapacağız. İlçemiz için arzu ettiğimiz her şeyi yapmayı istiyoruz, ancak bu iş biraz bizim bütçemizle alakalı. Çünkü yapacağımız çalışmaları bütçemiz çerçevesinde yapıyoruz. Özellikle ilçemiz Van Gölü sahilinde bulunan Sevgi Parkı ve Sahil Parkı'nda bazı düzenleme ve çalışmalar yaparak bayanlar için sosyal aktivite alanları oluşturacağız. Bu çalışmalarımızın projesini inşallah en kısa sürede başlatacağız ve ilçemizde bir değişim yapacağız. Şunu söylemek istiyorum, biraz iddialı olacak ancak 2016 yılında ilçemiz çok güzel bir yer olacak. Bu yönde çalışma ve projelerimiz var. İnşallah bu projelerimizi hayata geçirdiğimizde Adilcevaz'ı daha yaşanılabilir bir ilçe haline getireceğiz. Her zaman taleplerinizi ve sorunlarınızı çekinmeden bizlere iletebilirsiniz. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde sizlere elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi.

Öğretmenler, taleplerinin olumlu karşılanmasından ve yakın ilgiden dolayı Belediye Başkanı Necati Gürsoy'a teşekkür ettiler.

Yapılan ziyarete Belediye Başkanı Necati Gürsoy'un eşi emekli öğretmen Kadriye Gürsoy ve başkan danışmanı emekli öğretmen Kadir Turan da katıldı. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Öğretmenlerden Belediye Başkanı Gürsoy'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement