Ortaklar Belediyespor Rakibiyle İlgilenmiyor - Son Dakika
Yerel

Ortaklar Belediyespor Rakibiyle İlgilenmiyor

Ortaklar Belediyespor Rakibiyle İlgilenmiyor

Aydın Büyükler 1.Amatör Küme 2. Grup’ta oynadığı karşılaşmalarla adeta şampiyonluk için kilit takım haline gelen Ortaklar Yeni Belediyespor, hafta sonunda sahasında ağırlayacağı Yenihisarspor’u geçmek istiyor.

15.01.2014 17:24

Aydın Büyükler 1.Amatör Küme 2. Grup'ta oynadığı karşılaşmalarla adeta şampiyonluk için kilit takım haline gelen Ortaklar Yeni Belediyespor, hafta sonunda sahasında ağırlayacağı Yenihisarspor'u geçmek istiyor.

2 hafta önce grup lideri Kuşadasıspor ile deplasmanda 1-1'lik sonuç alarak sürpriz yapan Ortaklar Yeni Belediyespor, Kuşadasıspor'un BAY takım olduğu haftada sahasında Kuşadasıspor'u 1 puan farkla geriden takip eden Yenihisarspor'u ağırlayacak. Ortaklar Yeni Belediyespor'un antrenörü Mehmet Esat Yıldırım, rakiplerinin durumunun kendilerini ilgilendirmediğini söyledi. Ortaklar'ı en iyi şekilde temsil etmek istediklerini belirten Yıldırım, "Sahaya çıkıp en iyi şekilde mücadele edeceğiz. Biz, her maça kazanmak için çıkıyoruz. Rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ortaklar Belediyespor Rakibiyle İlgilenmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement