Patnos'ta Tübitak Bilim Fuarı - Son Dakika
Yerel

Patnos'ta Tübitak Bilim Fuarı

Patnos\'ta Tübitak Bilim Fuarı

Bağbaşı Ortaokulu öğrencileri tarafından TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi.

20.05.2015 11:51

Bağbaşı Ortaokulu öğrencileri tarafından TÜBİTAK Bilim Fuarı düzenlendi.

Dağalan-Bağbaşı Ortaokulu öğrencileri tarafından yıl boyunca hazırlanan 30 proje sergilendi. Güneş ve rüzgar enerjiyle donatılmış maket ev ve arabalar, kablosuz enerji aktarımı sağlayan projelerin sergilendiği fuarda, öğrencilerin yenilikçi projeleri geleceğe ışık tuttu. Patnos Kaymakamı Mahmuthan Arslan, TÜBİTAK'ın katkıları ile hazırlanan projelerin öğretmen ve öğrencilerin araştırmaları üzerinde büyük ivme kazandıracağına belirtti. Arslan, "Eğitim alanında bize düşen görev de onlara, yetişecekleri ortamı sunmak ve yol göstermektir. Bu tür etkinlikleri çok önemsiyoruz ve devam etmesini temenni ediyoruz. Okulumuzun başarısı ile fuarın hazırlık ve ortaya çıkışında emeği geçen okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Kaymakam Mahmuthan Arslan, ayrıca proje yürütücüsü Enes Aşut, proje koordinatörü Hayri Adak ve Okul Müdürü Özkan Doğan'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yapılan Bilim Fuarı programına Patnos Kaymakamı Mahmuthan Arslan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Eskin, Ağrı İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Ali Kızgın katıldı. - AĞRI

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Patnos'ta Tübitak Bilim Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement