Paü Eğitim Fakültesi'nde Duygulu Tören - Son Dakika
Yerel

Paü Eğitim Fakültesi'nde Duygulu Tören

Paü Eğitim Fakültesi\'nde Duygulu Tören

Eğitim Fakültesi'nin mezuniyet töreni şölen havasında geçti.

05.06.2012 12:27

Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ) en çok mezun veren

Eğitim Fakültesi'nin mezuniyet töreni şölen havasında geçti.

PAÜ Gölbahçe'de düzenlenen mezuniyet törenine Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Keskin ve Prof. Dr. Sebahattin Nas, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selahittin Özçelik, dekanlar, öğretim elamanları, öğrenciler ve veliler katıldı.

Törende bir konuşma yapan PAÜ Rektörü Prof.Dr.Hüseyin Bağcı, üniversite olarak Eğitim Fakültesi'ne gereken önemi verdiklerini belirterek, "Mezun edeceğimiz bu öğretmenler, gelecekte Türkiye'nin üniversitelerini dünyanın ilk 500 üniversitesine girecek kriterleri egale edecek aday öğrencileri yetiştirmek zorundalar. O nedenle Eğitim Fakültesi mezunlarına büyük iş düşüyor. Bir dünya üniversitesi olma yolunda PAÜ'nün dünyanın ilk 500 üniversitesi arasına girmemesi için hiçbir neden yok. 1957 yılından itibaren yetiştirdiğimiz öğretmenlerin yaptığı gibi, bundan sonraki mezunlarımız da bilimin üstünlüğüne inanmış insanların yetişmesine ve üniversitemize girmesine katkı sağlayacaktır. Ulu Önder Atatürk'ün hitap ettiği muallimler sizlersiniz" dedi.

Konuşmaların ardından Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Eğitim Fakültesi'nde dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini verdi. Okul birincisi öğrenciye sıra geldiğinde söz alan Rektör Bağcı, onur konuğu olarak törende yer verdiği ilkokul 5. Sınıf öğretmeni Erol Ural'ı sahneye davet etti. Rektör Bağcı, öğretmeninden birinci olan öğrenciye ödülü vermesini isteyince, duygu dolu anlar yaşandı. Daha sonra öğretim üyeleri, mezun öğrencilere belgelerini verdi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Paü Eğitim Fakültesi'nde Duygulu Tören - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement