Pekgüzel: "Muhasebeciler Bir Kamusal Görevi Yerine Getirmektedir" - Son Dakika
Yerel

Pekgüzel: "Muhasebeciler Bir Kamusal Görevi Yerine Getirmektedir"

Pekgüzel: "Muhasebeciler Bir Kamusal Görevi Yerine Getirmektedir"

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, “Muhasebeciler, devletle vatandaş arasında bir köprü olarak aslında kamusal bir görevi yerine getirmektedir” dedi.

01.03.2014 19:08

AK Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Yalçın Pekgüzel, "Muhasebeciler, devletle vatandaş arasında bir köprü olarak aslında kamusal bir görevi yerine getirmektedir" dedi.

24 Şubat - 2 Mart tarihleri arasında kutlanan 25. Vergi Haftası ve 1 Mart Muhasebeciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınlayan Yalçın Pekgüzel, "Vergi Haftası içerisinde kutladığımız 1 Mart Muhasebeciler Günü, vergi ve muhasebenin birlikte yürüyen ve toplumun tamamını ilgilendiren harcamalara kaynaklık eden imkanlarını düzenlenmesi açısından dikkat çekicidir. Düzenli bir muhasebe sisteminin kurulması, işletmelerde vergi bilincinin gelişmesi ve yaygınlaşmasına katkıda bulunan muhasebecilerimiz önemli bir toplumsal görevi yerine getirmektedirler. Bilindiği üzere muhasebe ekonomik hayatın ayrılmaz bir parçasıdır ve muhasebeciler ülkemizin kalkınmasında önemli bir görev üstlenmiştir. Muhasebeciler vergi veren vatandaşla, vergiyi toplayan devlet kurumu arasında bir köprü vazifesi gördüğünden, serbest meslek olmasının yanı sıra çok önemli bir kamu hizmetini de ifa etmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm serbest muhasebeci, mali müşavir ve yeminli mali müşavirlerimizin bu anlamlı gününü kutlarım" ifadelerini kulandı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Pekgüzel: 'Muhasebeciler Bir Kamusal Görevi Yerine Getirmektedir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement