Polis Haftası münasebetiyle Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü iftar yemeği düzenledi - Son Dakika
Yerel

Polis Haftası münasebetiyle Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü iftar yemeği düzenledi

Polis Haftası münasebetiyle Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü iftar yemeği düzenledi

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından anlamlı bir iftar yemeği programı düzenlendi. İftar yemeğine çeşitli kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı.

06.04.2024 14:53  Güncelleme: 14:55

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından iftar yemeği programı düzenledi.

Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 179. yıl dönümü ve Polis Haftası münasebetiyle anlamlı bir iftar yemeği programı düzenledi. İftar yemeği; Dalaman Kaymakamı Mesut Yakuta ve eşi Dr. Derya Yakuta, İl Emniyet Müdürü Ali Canbolat, Garnizon Komutanı Hava Silah Sistem Albay Halil Gökçe ve eşi, Belediye Başkanı Sezer Durmuş ve eşi, Ortaca Cumhuriyet Başsavcısı Emre Genç'in katılımlarıyla gerçekleşti.

Bu özel günde, polis teşkilatının fedakar çalışmaları ve toplum içindeki önemli rolü vurgulanırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. Polis Haftası, polislerin halkla ilişkilerini güçlendirmek ve toplumda farkındalık oluşturmak adına önemli bir fırsat olarak değerlendirildi. İftar yemeği, hem teşkilat mensuplarının hem de ilçe halkının katılımıyla, dayanışma ve hizmet ruhunun güçlendiği bir atmosferde geçti. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Polis Haftası münasebetiyle Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü iftar yemeği düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement