"Rakip Takım Daha İyi Oynadı" - Son Dakika
Yerel

"Rakip Takım Daha İyi Oynadı"

"Rakip Takım Daha İyi Oynadı"

Siirtspor'un Sportif Direktörü Benhur Babaoğlu, Van Belediyespor ile yaptıkları maçta rakip takımın daha iyi oynadığını söyledi.

17.12.2012 13:14  Güncelleme: 13:12

Spor Toto 3. Lig 1. Grup takımlarından Siirtspor'un Sportif Direktörü Benhur Babaoğlu, Van Belediyespor ile yaptıkları maçta rakip takımın daha iyi oynadığını söyledi.

Babaoğlu, yaptığı açıklamada, saha ve seyirci avantajını kullanan Van Belediyespor'un, ortaya koyduğu üstün oyunla maçtan 3-0'lık bir skorla ayrıldığını belirtti. Babaoğlu "Van Belediyespor'un galibiyet almasında sahanın karlı olması ve rakip takımın bu tür sahalara daha alışkın olmasının da etken oldu. Bu durum bizim için bir dezavantaj oluşturuyordu. Ancak, bunun da ötesinde saha ve seyirci avantajını iyi kullanan rakip takım çok üstün bir oyun sergiledi. Rakip takım oyuncuları, alışkın oldukları karlı sahada adım atmadık, yer bırakmadılar. Gol pozisyonlarını yakaladılar. Van Belediyespor daha iyi oynadı. Bu pozisyonlardan üçünü de gole çevirme imkanı buldular. Buna karşılık futbolcularımız, oyun boyunca pasif kaldılar. İstediğimiz oyunu sergileyemedik. Bunun sonucunda şiddetle ihtiyaç duyduğumuz puanları kaçırdık. Üzgünüz, ancak yapacak bir şey de yok" dedi. - SİİRT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Rakip Takım Daha İyi Oynadı' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement