RTÜK Başkanı Şahin: "Hiçbir yayıncımız, kahramanlarımızın sahada canla başla verdiği mücadeleyi sekteye uğratamaz" - Son Dakika
Yerel

RTÜK Başkanı Şahin: "Hiçbir yayıncımız, kahramanlarımızın sahada canla başla verdiği mücadeleyi sekteye uğratamaz"

RTÜK Başkanı Şahin: "Hiçbir yayıncımız, kahramanlarımızın sahada canla başla verdiği mücadeleyi sekteye uğratamaz"

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, terör örgütü PKK'nın saldırısı sonucunda şehit olan Türk askerleri ile ilgili yapılan yayınlara ilişkin, "Hiçbir yayıncımız, kahramanlarımızın sahada canla başla verdiği mücadeleyi sekteye uğratamaz" açıklamasında bulundu.

24.12.2023 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), televizyonlara, tartışma programlarında veya haberlerde terörle mücadele konusunda yapacakları yayınlarda gerekli özeni göstermeleri için uyarıda bulundu.

RTÜK'ten yapılan yazılı açıklamada, "Kalleş terör örgütü PKK'nın son saldırıları ile kahraman askerlerimizden şehitler verdik. Başımız sağ olsun." ifadesi kullanıldı.

Terörle mücadelenin, aziz milleti tehdit edecek tek bir terörist kalmayana dek devam edeceği konusunda şüphe bulunmadığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bununla birlikte tartışma programlarında veya haberlerde maalesef terörle mücadelemizi zaafa uğratabilecek kimi bilgiler 'analiz' adı altında ekranlara getirilmektedir. Medya kuruluşlarımızı bu konuda yapacakları yayınlarda gerekli özeni göstermeleri konusunda önemle ikaz ediyoruz. Hiçbir yayıncımız, kahramanlarımızın sahada canla, başla verdiği mücadeleyi sekteye uğratamaz, uğratmak istemez. Bu vesile ile tekrar kahraman şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine ve millete baş sağlığı diliyoruz."

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel RTÜK Başkanı Şahin: 'Hiçbir yayıncımız, kahramanlarımızın sahada canla başla verdiği mücadeleyi sekteye uğratamaz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement