Şahinbey Belediye Futbol Takımı 3 Puan Almayı Hedefliyor - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Futbol Takımı 3 Puan Almayı Hedefliyor

Şahinbey Belediye Futbol Takımı 3 Puan Almayı Hedefliyor

Şahinbey Belediye Gençlik spor, bu hafta sonu karşılaşacağı 44 Malatya maçı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor.44 Malatya maçına moralli bir şekilde tam kadro hazırlanan kırmızı-beyaz-mavi ekip, çıkışını sürdürmek istiyor.

10.10.2013 17:36

Şahinbey Belediye Gençlik spor, bu hafta sonu karşılaşacağı 44 Malatya maçı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. 44 Malatya maçına moralli bir şekilde tam kadro hazırlanan kırmızı-beyaz-mavi ekip, çıkışını sürdürmek istiyor.

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. Grupta mücadele eden Şahinbey Belediye spor önceki hafta kendi evinde karşılaştığı Kilis Belediye spor maçının ardından hafta sonu pazar günü saat 14.30'da Malatya da oynanacak 44 Malatya spor maçı için çalışmalarını aralıksız olarak devam ettiriyor. Şahinbey İlçe Stadı'nda teknik direktör Hasan Hüseyin Yapıcı yönetiminde hazırlıklarını sürdüren kırmızı-beyaz-mavi ekip, açma, germe, ısınma hareketleri ve taktik çalışmalarıyla antrenman yaptılar. Geçtiğimiz hafta kendi evinde Kilis Belediye spor'u mağlup ederek çıkışını sürdüren kırmızı-beyaz-mavi ekibin moralinin yerinde olduğu ve tam kadro maça hazır oldukları gözlendi. Eksik veya sakat oyuncusu bulunmayan Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü, deplasmanda yapacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak yuvaya dönmeyi hedefliyor.

Şahinbey Belediye Gençlik spor'un tam kadro 44 Malatya maçına hazır olduğunu belirten Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü Futbol Şube sorumlusu Ekrem Sakıcı, "Futbolcularımızın morali gayet iyi. Tam kadro olarak idmanlara katılıyorlar. 3 puanı almak için 44 Malatya maçında mücadele edeceğiz. Güzel bir oyunla maçtan galip ayrılmak istiyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Futbol Takımı 3 Puan Almayı Hedefliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement