Şahinbey Belediye Futbol Takımı Ligde 3. Sırada - Son Dakika
Yerel

Şahinbey Belediye Futbol Takımı Ligde 3. Sırada

Şahinbey Belediye Futbol Takımı Ligde 3. Sırada

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü erteleme maçını deplasmanda Kilis Belediyespor'u 1-3 yenerek, 29 puanla ligde 3 sıraya yerleşti.

31.01.2013 16:43  Güncelleme: 16:40

Bölgesel Amatör Lig'de (BAL) mücadele eden Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü erteleme maçını deplasmanda Kilis Belediye spor'u 1-3 yenerek, 29 puanla ligde 3 sıraya yerleşti.

Kilis Şehir Stadında oynanan maçı Şahinbey Belediye Gençlik ve spor Kulübü Yönetim kurulu üyeleri ve az sayıda taraftar izledi. Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Şahinbey Belediye Gençlik spor ilk dakikalarda rakip yarı alanında tehlikeli ataklar yapmaya başladı. Şahinbey Belediye Gençlik ve spor İlk yarıyı 7.Dakikada Ümit ve 45. Dakikada Ufuk'un golü ile 2-0 galip kapattı. İkinci yarıda iyi bir oyun sergilen Şahinbey Belediye Gençlik Spor'un gollerini 65.Dakikada Engin attı. Kilis Belediye spor'un tek golünü ise 90. Dakikada Barış attı. Maçta başka gol olmayınca Şahinbey Belediye Gençlik ve spor kulübü sahadan 1-3 ayrıldı. Göreve yeni getirilen Hasan Hüseyin Yapıcı ile ilk çıktığı maçtan galibiyetle ayrılmayı başardı. Maç sonunda futbolcular alınan galibiyetin sevincini soyunma odasında doyasıya yaşadılar. Şahinbey Belediye spor Kulüp Başkanı Mehmet Demirbaş yaptığı açıklamada, "erteleme maçından 3 puan almayı başaran teknik adam ve futbolcularımı kutluyorum. Oyun olarak 90 dakika rakibimizden üstün bir futbol oynamayı başardık. Bu güzel oyunumuzu 3 golle süsleyerek zorlu deplasmandan net bir galibiyet aldık emeği geçen herkesi kutluyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şahinbey Belediye Futbol Takımı Ligde 3. Sırada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement