Saltukova'da 2. Etap TOKİ Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Saltukova'da 2. Etap TOKİ Çalışmaları Devam Ediyor

Saltukova\'da 2. Etap TOKİ Çalışmaları Devam Ediyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, geçtiğimiz aylarda başlanan aynı zamanda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından devam eden 2.etap çalışmaları devam ediyor.

27.04.2013 10:12

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde, geçtiğimiz aylarda başlanan aynı zamanda Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından devam eden 2. etap çalışmaları devam ediyor.

Saltukova Beldesinde yapımı devam eden TOKİ 2. etap çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor. 256 konut olarak belirlenen binaların hak sahiplerine zamanında teslim edilmesi için çalışmaların son sürat devam ettiğini belirten Saltukova Belediye Başkanı Adil Düzlü, binaların 2014 yılı ilk çeyreği içerisinde hak sahiplerine teslimi planlandığını ifade etti. Düzlü, "Beldemizde devam eden ve Belediyemizin girişimleri sonucu 1. etapta yapılan binaların hak sahiplerine teslimi tamamlanmıştır. Daha sonra yine beldemizde 2. etap kayıtlarından sonra 256 konutun yapımına geçildi. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor, 2014 yılı içerisinde bu konutların ilk çeyreğini hak sahiplerine en yakın zamanda teslim edeceğiz. Beldemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Saltukova'da 2. Etap TOKİ Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement