Şampiyonluklarını Kutladılar - Son Dakika
Yerel

Şampiyonluklarını Kutladılar

Şampiyonluklarını Kutladılar

Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Özel İdare Köy Hizmetlerispor, şampiyonluk gecesi düzenledi.

07.03.2013 11:16  Güncelleme: 11:19

Kütahya Süper Amatör Küme'de şampiyon olarak Bölgesel Amatör Lig'e yükselen Özel İdare Köy Hizmetleri spor, şampiyonluk gecesi düzenleyerek, başarılarını doyasıya kutladılar.

Kutlamalarda konuşan Kütahya Valisi Kenan Çiftçi, sporculara seslenerek aynı çizgiyi takip edip önümüzde yıl yine şampiyon olmalarını istedi. İl Özel İdare Genel Sekreteri Salih Akkaya'da, Kütahya'yı Bölgesel amatör Lig'de en iyi şekilde temsil edeceklerini kaydetti.

Özel İdare Köy Hizmetlerispor kulübü Kütahya Süper Amatör Küme'de zorlu bir maratonun ardından büyük bir başarı göstererek şampiyon olmayı başardı. Bugüne kadar sayısız şampiyonluklar elde eden Özel İdare Köy hizmetleri

alınan bu başarı ile kulüp tarihinde yeni bir sayfa daha açarak zirveye çıktı. Süper Amatör Kümede 22 haftanın ardından

şampiyon olan Özel İdare Köy Hizmetlerispor kulübü kendi tesislerinde

bir kutlama programı düzenleyerek bu başarısını paylaştı.

Şampiyonluk gecesinde bir slayt gösterisi ile yapılan çalışmalar anlatan İl Özel İdaresi genel Sekreteri Salih Akkaya, Bölgesel Amatör Lig'de Kütahya'yı en iyi şekilde temsil edeceklerini söyleyerek, "Kulübümüz 1985 yılında Hizmetleri Spor adıyla kurulmuştur. 2005 yılında Köy Hizmetleri teşkilatının kapatılıp İl Özel İdarelere bağlanmasından sonra kulübümüz faaliyetlerine Kütahya İl Özel İdare Köy Hizmetlerispor Kulübü olarak devam etmiştir. 2012-2013 sezonunda farklı kategorilerde şu ana kadar 3 şampiyonluk kazanmış olup bazı kategorilerde de şampiyonluk hedefiyle yoluna devam etmektedir. Ayrıca takımımız oynanmış olan futbol müsabakalarında en az kart gören takım olarak çok önemli bir parametrede de açık ara öndedir. Kulübümüzde bulunan sporcularımızın sadece futbol olarak değil sağlık,spor, ahlak ve bilinçli birer insan olarak yetiştirilmeleri kulübümüzün Sosyal Sorumluluk kapsamındaki amaçlarındandır" dedi.

Kütahya Valisi Kenan Çiftçi ise Özel İdare Köy Hizmetleri'nin her zaman bir lig atladığını, onlardan birini kutladıklarını söyledi. Özel İdare Köy Hizmetleri'nin sürekli daha iyiyi yaptığını dile getiren Vali Çiftçi, "2012 yılı itibariyle 30 milyon TL bütçe yapan Özel İdare 50 milyon TL'lik yatırım yaptı. Yani bu bütçe ile nasıl oluyor. Sağdan soldan gelen paralarla yol yaptı, su yaptı, köprü yaptı. Her alanda bir üst tura çıkıyor. Yaptığı çalışmalarda her zaman daha iyisini yapıyor. Her alanda bir adım atıyor. Bu gece farklı bir alanda adım atıyor. Atatürk diyor ya, 'Ben sporcunun zeki, çevik, aynı zamanda ahlaklısını severim' Sizin neden şampiyon olduğunuzu sökmeye başladım. Siz hem zeki ve çeviksiniz hem de ahlaklı gençlersiniz. Bu başarıda katkısı olan başta İl Genel Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş'a, İl Genel Meclis üyelerine, spor kulübü başkanı Salih Akkaya'ya, katkı veren iş adamlarına ve gönül desteği veren Kütahyalıları canı gönülden kutluyorum. Aynı çizginizi takip eder ve korursanız önümüzde yıl yine bir üst tura çıkmayı kutlarız diye tahmin ediyorum" diye konuştu.

Vali Kenan Çiftçi, Meclis Başkanı Seyit Ömer Durmuş

ve Tuncer Kırdar'a Kulübe katkılarından dolayı forma takdim edip şampiyon takım sporcularına madalyalarını taktı.

Özel İdare Köy Hizmetleri spor Süper lig A Takımı'nın Bölgesel Amatör Ligi'ne yükselmesi nedeniyle düzenlenen şampiyonluk gecesinde, Vali Çiftçi kupayı ASKF başkanı Murat Cengiz'den aldı.

(EFE)

07.03.2013 10: 56: 27

TSI

NNNN - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Şampiyonluklarını Kutladılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement