SAMSİAD Yeni Yönetimini Basına Tanıttı - Son Dakika
Yerel

SAMSİAD Yeni Yönetimini Basına Tanıttı

SAMSİAD Yeni Yönetimini Basına Tanıttı

Samsun Sanayici ve İşadamları Derneği, 25 Ocakta yaptıkları genel kurul sonrası 2014-2016 yıllarında görev yapacak yönetim kurulunu basına tanıttı.

04.02.2014 11:24  Güncelleme: 11:31

Samsun Sanayici ve İşadamları Derneği (SAMSİAD) 25 Ocak 2014 tarihinde yaptıkları genel kurul sonrası 2014-2016 yıllarında görev yapacak yönetim kurulunu basına tanıttı.

Dernek binasında yeni yönetimini basına tanıtan SAMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yalgın, yapacakları çalışmaların üyelerine, Samsun'a ve Türkiye'ye katkı sağlayacağını söyledi. SAMSİAD'ın Samsun ve Türkiye'nin sorun ve ihtiyaçlarında objektif bir bakış açısıyla katkı saylayacağını belirten SAMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Yalgın, "SAMSİAD yapıcı bir tutumla katkı koymakta, yeni dünyayı algılayan açılımlarıyla da bu katkıyı artırma çabası içinde bulunmaktadır. Aynı zamanda üyelerinin sorunlarına eğilerek, üye şirketleri geliştirmeye ve büyümeye yönelik çalışmalar yapmayı görev edinmiş bir sivil toplum örgütüdür. Türkiye'de devletin gençlik üzerindeki projelerinden en fazla faydalanan Samsun'dur. SAMSİAD olarak hepimizin kendi işlerimizde yapmış olduğumuz hamlelerimiz oluyor. Gençlerimize yönelik çalışmalarımız sürecek" dedi.

2014-2016 yılları arasında görev yapacak SAMSİAD Yönetim Kurulu 11 kişiden oluşmakta. Hüseyin Yalgın başkanlığındaki SAMSİAD'da Başkan Yardımcıları Cengiz Uzdil, Mehmet Akif Koçak ve Yusuf Ziya Büyüklü, Genel Sekreteri Zeynep Selin Kobul, Sayman Mehmet Mutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri ise Emin Bahri Uğurlu, Serdar Arif Bayramkaya, Selim Yılmaz, Gökhan Güler ve Emre Tüfekçi görev alıyor. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel SAMSİAD Yeni Yönetimini Basına Tanıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement