Sanko Yöneticileri'nin Adana Ziyaretleri - Son Dakika
Yerel

Sanko Yöneticileri'nin Adana Ziyaretleri

Sanko Yöneticileri\'nin Adana Ziyaretleri

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, göreve yeni atanan Adana Valisi Mustafa Büyük ve yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

21.06.2014 11:03

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, göreve yeni atanan Adana Valisi Mustafa Büyük ve yeni seçilen Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu'nun Vali Mustafa Büyük'ü ziyareti sırasında, Büyük'e hayırlı olsun ziyaretine gelen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy da yer aldı.

Abdulkadir Konukoğlu, Sakarya Valiliği sırasında tanıştıkları Mustafa Büyük'e Adana'da gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri yatırımları hakkında bilgi verdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'yü de ziyaret eden Abdulkadir ve Zeki Konukoğlu, hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Başkan Sözlü, ziyaretin anısına Abdulkadir ve Zeki Konukoğlu'na plaket takdim etti.

Sanko Holding Onursal Başkanı Abdulkadir Konukoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, Adana programı kapsamında Yumurtalık Kaymakamı İsmail Hakkı Ertaş, Belediye Başkanı Türkeş Filik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Muharrem Birinci ve İlçe Emniyet Amiri Alper Tunga Berberoğlu'na da nezaket ziyareti yaptı.

Abdulkadir ve Zeki Konukoğlu, Yumurtalık'ta bulunan Sanko Limanı'nda da inceleme yaparak, çalışmalara ilişkin bilgi aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Sanko Yöneticileri'nin Adana Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement