Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

Şanlıurfalı gazeteciler iftar yemeğinde bir araya geldi

13.07.2013 15:15

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği, kentte görev yapan basın mensupları için iftar yemeği düzenledi

Derneğin Balıklıgöl yerleşkesindeki binasında düzenlenen yemeğe Vali Celalettin Güvenç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, AK Parti İl Başkanı Yusuf Eğilmez ve CHP İl Başkanı Ferhat Karataş ile kentte görev yapan çok sayıda gazeteci katıldı.

Şanlıurfa Gazeteciler Birliği Başkanı Veysel Polat, ramazan dolayısıyla böyle bir yemek organizasyonu düzenlediklerini belirtti.

Amaçlarının gazeteciler arasında kaynaşmayı sağlamak olduğunu ifade eden Polat, "Ramazanın bereketli sofrasında muhabbetimizi, sevgimizi paylaşmamız, göstermemiz adına meslektaşlarımızla bir araya geldik. Etkinliğe katılan herkese teşekkür ederiz" dedi.

Polat, ayrıca ramazanın tüm dünyaya barış getirmesini diledi.

Siverek'te yol çalışmaları

Siverek Kaymakamı Hamza Erkal, yol çalışmalarını inceledi.

Kaymakam Erkal, beraberindekilerle Zincirliçay köyündeki yol yapım çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı.

Yakın zamanda başlatılan yaklaşık 6 kilometrelik stablize yolun kısa sürede tamamlandığını belirten Erkal, yolun betonla kaplandığını ifade etti.

Beton yolun asfalttan daha dayanıklı ve verimli olduğunu gördükten sonra bu uygulamayı diğer köylerde de başlattıklarına işaret eden Erkal, amaçlarının bu yıl yaklaşık 150 kilometre beton yol yapmak olduğunu kaydetti.

Suriyeli ailelere yardım

Siverek İkra Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği 14 Suriyeli aileye yardım yaptı.

Derneğin yardım komisyonu tarafından, Şair İbrahim Rafet Mahallesinde ikamet eden ailelere gıda, giysi ve vantilatör yardımında bulunuldu. Dernek üyeleri ayrıca ilçenin değişik semtlerinde ikamet eden 18 aileye de et yardımı yaptı.

Dernek üyesi Kutfeddin Temur, ramazanda ihtiyaç sahibi ailelere yardım etmek amacıyla çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Siverek'te başta Suriyeli aileler olmak üzere çok sayıda ihtiyaç sahibi aile olduğunu vurgulayan Temur, hayırsever vatandaşların desteklerini beklediklerini kaydetti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement