Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfa'dan Kısa Kısa

Şanlıurfa\'dan Kısa Kısa

''Ceylanpınar'ın sorunları ve güvenliği'' toplantısı yapıldı

01.11.2013 17:52

Şanlıurfa Valiliğince Ceylanpınar'ın genel sorunları ve güvenliği konusunda bir toplantı düzenlendi.

Valilik basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, gerçekleştirilen toplantıda Vali Cellattin Güvenç, Ceylanpınar Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı İsmail Arslan ve ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının iletiği sorunları ele alındı. Sorunların giderilmesine yönelik fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, karşılaşılan sorunların çözümü için değerlendirmeler yapıldı.

Toplantının devamının Ceylanpınar'da yapılabileceğini de belirten Vali Güvenç, toplantının ikinci bölümünde ilçenin en büyük sorunlarından birisi olan tapu sorununun çözümü için Belediye ve Defterdarlık yetkililerini dinledi.

Toplantıya İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, Defterdar Yardımcısı Necati Bozkurt,  Milli Emlak Müdür Yardımcısı Ali Buzgan ve  Afet ve Acil Durum Müdürü Mahmut Sönmez katıldı.

Vali Güvenç Muhasebecilere sertifika verdi

Vali Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Odasınca "Mesleki yeterlilik ve dil hazırlık kursunu" ' başarıyla tamamlayan 59 kursiyerin sertifika törenine katıldı.

Tören öncesi kursiyerlerle sohbet eden Vali Güvenç yabancı dil eğitimi gören kursiyerlere İngilizce sorular sorarak, yabancı dil kullanımlarını test etti. Kursiyerlerle İngilizce sohbet eden Güvenç, başarılarından ve gayretlerinden dolayı kursiyerleri ve hocalarını tebrik etti.

Sohbetin ardından Güvenç,  bazı kursiyerler sertifikalarını verdi. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Şanlıurfa'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement