Şanlıurfaspor'da Hedef Ormanspor - Son Dakika
Yerel

Şanlıurfaspor'da Hedef Ormanspor

Şanlıurfaspor\'da Hedef Ormanspor

Geçtiğimiz haftayı İstanbul Bahçelievler galibiyeti ile kapatan Şanlıurfaspor Basketbol Takımı, Muğla Ormanspor'u yenip avantaj sağlamak istiyor.

06.02.2014 14:15

EBBL'den lider olarak 3. Lige çıkan ve ilk maçını 80-69 kazanarak büyük sükse yapan Şanlıurfa spor, Ormanspor'u da yenerek, grupta liderlik koltuğuna oturmanın planlarını yapıyor.

Çok iddialı bir kadroya sahip olan sarı yeşilliler, Cumartesi günü karşılaşacağı Muğla Ormanspor maçı hazırlıklarını Antrenör Atilla Keskin nezaretinde GAP Arena spor salonunda sürdürüyor.

Maçın önemini oyuncularına aşılayan Keskin, çok güçlü bir rakip ile karşılaşacaklarını belirtirken, yenilgisiz bir şekilde seriye devam etmek istediklerini vurguladı.

Baver Yücesoy'un hafis sakatlığı dışında başka eksiği bulunmayan sarı yeşilli ekibin Menajeri İbrahim Aybar, Cumartesi günü saat 16:00'da başlayacak maç için taraftarlara çağrıda bulundu. Şanlıurfaspor arması için Basketbol takımına'da destek vermelerini isteyen Aybar, "8 Şubat Cumartesi günü GAP Arena spor salonunda oynanacak maça tüm Şanlıurfasporluları bekliyoruz, bizim için çok kritik maçlar başladı, ilkini kayıpsız bir şekilde atlattık, inşallah bu maçıda kazanarak yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Şanlıurfaspor'da Hedef Ormanspor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement